3 günde 3 kişiyi öldüren kadın seri katil tutuklandı!

Kanada'da 1-3 Ekim tarihleri arasında 3 ayrı cinayet işlediği ortaya çıkan 30 yaşındaki Sabrina Kauldhar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberler ntv.com.tr 10.10.2024 - 16:59 Son Güncelleme : 10.10.2024 - 17:07

  • 1
    Niagara Bölge Polis Teşkilatı'nın yaptığı açıklamaya göre, 1'i kadın 2 erkek olmak üzere toplam 3 kişiyi öldüren Kanadalı kadın, Burlington kentindeki bir otelde yakalandı.

  • 2
    Sabrina Kauldhar'ın, ilk cinayetini 1 Ekim'de Toronto'da işlediği öğrenildi. 60'lı yaşlarındaki bir kadını öldüren Kauldhar, ertesi gün Niagara Şelalesi'nin yakınlarındaki bir parkta 47 yaşındaki Lance Cunningham'ı katletti.
  • 3

    Son cinayetini 3 Ekim'de gerçekleştiren 30 yaşındaki katil, Hamilton'daki bir otoparkta 77 yaşındaki emekli öğretmen Mario Bilich'i öldürdü.

    Gazetecilere konuşan Polis şefi Bill Fordy, ''Onu bir 'seri katil' olarak tanımlıyoruz. Cinayetleri rastgele şekilde işlemiş'' açıklamasını yaptı. Sabrina Kauldhar'ın yargılanmasına devam ediliyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.