19 yaşındaki genç kız, kendisini taciz eden sapığı yumruklarıyla yere serdi

Chelsea'da yaşayan 19 yaşındaki Alexa Very isimli genç kadın, sokakta kendisine saldıran tacizciyi yumruklarıyla yere serdi.

Haberler ntv.com.tr 28.09.2024 - 15:56 Son Güncelleme : 28.09.2024 - 17:50

  • 1

    Softbol oyuncusu Alexa Very, caddede koşarken orta yaşlı bir adamın tacizine uğradı. Sapığın, bir anda göğüslerini kavradığını ve bırakmadığını anlatan genç kadın, tacizcinin çenesine iki  yumruk atarak kurtulabildi. Aldığı darbelerle yere serilen adam, sonrasında kaçarak kayıplara karıştı.

    Alexa Very, ''O an tek düşünebildiğim tek şey, kendimi korumam gerektiğiydi. Sanırım ona yumruk atmamı beklemiyordu'' dedi.

  • 2

    Olay sonrası sağ elinin kanadığını gören Alexa Very, acil servise gitti. Genç kadının eline yumuşak doku zedelenmesi teşhisi konuldu.

    Emniyet güçleri, genç kadına saldıran tacizcinin henüz bulunamadığını ancak konuyla yakından ilgilendiklerini duyurdu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.