Zodyağın en psikopat 5 burcu! Onlarla mücadele etmek neredeyse imkansız

Psikopatlar; benmerkezcilik, yüzeysel cazibe ve suçluluk hissetmeme gibi özellikleriyle ön plana çıkarlar ancak psikopatlık tanımı için daha derin bir psikolojik analiz yapılması gerekebilir. İşte bilimsel gerçekliğe sahip olmayan bir sözdebilim olan astrolojiye göre zodyağın en psikopat 5 burcu:

Haberler ntv.com.tr 20.09.2024 - 16:35 Son Güncelleme : 20.09.2024 - 16:39

  • 1

    OĞLAK BURCU

    En psikopat 5 burç listesinin başında oğlak burcu yer alıyor. Seri katil kavramının en çok arttığı 1950-1990 yılları arasında katillerde en çok rastlanan burcun oğlak olduğu söyleniyor.
  • 2

    AKREP BURCU

    Duygu dünyaları gizemli olan akrep burçları, genellikle şüphe ve paranoyayla ilişkilendirilirler. Takıntılı bir burç olduğu bilinen akrep, kaostan büyük zevk alır. Huzur, onlar için konfor alanı değildir. Akrep burçlarını çoğunlukla dürtüleri yönetir. Oldukça ketum olan akrepler, konu hedefe ulaşmak olduğunda karda yürüyüp izlerini belli etmezler. Karanlık bir iç dünyaya sahip oldukları için davranışlarını tahmin edebilmek oldukça güçtür.
  • 3

    İKİZLER BURCU

    Bir hava grubu burcu olan ikizler, iletişim dendiğinde ilk akla gelen burçtur. Konuşma kabiliyetleri üst düzeydedir ve bu da insanları kolay yönlendirebilecekleri anlamına gelir. Duygu durumu değişken olan ikizler, tutarsızlıklarıyla şaşırtabilirler. Üstelik bu dengesiz ruh halleri, onların en belirgin özellikleridir. Genellikle duygularıyla hareket ederler, bu da sorumsuz ve bencil olmalarına yol açabilir.
  • 4

    KOÇ BURCU

    Zodyağın en hırslı ve agresif burcu olan koç için kontrolü elde tutmak epey önemli. Hedefe akrepler gibi sinsice kilitlenmezler, koçların doğasında saldırganlık vardır. İstedikleri bir şeyi elde etmek için yakıp yıkabilirler.
  • 5

    ASLAN BURCU

    Gösteriş burcu olan aslan, karizmaya önem verir. Onlar için geri planda olmak kabus gibi bir şeydir. Öne çıkmak isteyen aslanlar, bu uğurda hiç zorlanmadan manipülasyon kabiliyetlerini devreye sokabilirler.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.