Haftalık burç yorumları (9-15 Eylül 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 9-15 Eylül 2024 haftası Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları… (gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 09.09.2024 - 10:59

  • 1

    Güneş ile Satürn arasındaki karşıtlık açı ile başlayan haftamız emekçiler, çalışanlar, memurlar ile ilgili yapılan açılamaların dikkat çekici olabileceğini gösteriyor. Çiftçilerin bu hafta itiraz edebileceği konular gündemde olabilir. 

    Pazartesi günü Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor. Rasyonel zihnin, meraklı ve araştırmacı yapının daha ön plana çıktığı, detayların önem kazandığı bazen eleştiri dilinin yoğun etkilerinin görünecek bir süreç başlıyor. 

    Haftanın ilk günlerinde duyguların ve mantığın sınırlarının zorlandığı anlar yaşanabilir. 11 Eylül tarihinde değişken burçlara yerleşen, Güneş, Ay, Satürn ve Jüpiter gökyüzünde neredeyse bir haç işareti oluşturacaklar. Dengelerin, düzenin sağlanabilmesi adına bazı değişikliklerin zorunlu olabileceğini gösteren bir etki yaşayabiliriz. Dünyadaki veya ülkemizdeki liderlerin ordular konusundaki kararları, savaş yaklaşımları siyasi krizlere neden olabilir. 

    Mart sonundan bu yana yaşanan diplomatik krizler, hukuk ve adalet mekanizmasıyla ilgili süreçlerde bazı kararların bozulmasına sebep olabilir. 

    Haftanın son günü gökyüzünde bir hava üçgeni meydana gelecek, bu durum teknolojik yatırımlar konusunda kazançların artabileceğini gösteriyor. İlişkiler konusunda ilerleme sağlamak, doğru iletişim kurabilmek ve sevgi dilinizin anlaşılması adına harekete geçebilirsiniz.
  • 2

    Koç Burcu: Sevgili Koç, bu hafta çalışma hayatınız, sorumluluklarınız, finansal durumunuz, harcamalarınız ile ilgili konularda düzenlemeler yapabilirsiniz. Günlük rutinlerinizi düzene sokmak, yeni çalışanlar veya yeni sorumluluklar konusunda hareketlilik söz konusu olabilir. Yurt dışı bağlantılı işleriniz ile ilgili evrak konularını takip etmeniz önemli olabilir, gözden kaçan detaylar sizi çok fazla uğraştırabilir. Sağlığınız ile ilgili gerekli kontrolleri yaptırmanız önemli olabilir. Hafta sonu ortaklarınız ile yeni iş anlaşmalarınız konusunda kutlamalar yapabilirsiniz. Eşinizin veya partneriniz ile ilgili sizi mutlu hissettirecek gelişmeler meydana gelebilir. Sosyal çevrenizdeki insanlar, kardeşleriniz, akrabalarınız, ortaklarınızla yaşadığınız sorunları çözümlemek adına harekete geçebilirsiniz. Mental olarak kendinizi daha sağlıklı hissedeceksiniz. Hafta sonu yaklaşırken ev ve iş arasındaki sorumluluklarınız sizi çok fazla meşgul edebilir. Aile içinde sağlık konuları gündeminizde olabilir.

  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bu hafta ortaklarınız, eşiniz, partnerinizin iş yaşamı ile ilgili konulardaki gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. Çocuklar konusunda sizi mutlu hissettirecek başlangıçlar meydana gelebilir. Bazı arkadaşlarınız ile aranıza mesafe koymanız gerekebilir. Yatırımlar konusunda gelecek tavsiyelere dikkat etmelisiniz. Çocuklarınızın sağlığı ile ilgili konular önceliğinizde olabilir. Eşiniz ile çocuklarınızın eğitimi ile ilgili konularda bazı yenilikler yapabilirsiniz. Hafta sonu kazançlarınızı arttıracak, iş hayatınızda başarılı olmanıza olanak sağlayıp, kazançlarınızı arttıracak fırsatlar yakalayabilirsiniz.

  • 4

    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bu hafta günlük rutinleriniz, çalışma düzeninizle ilgili konularda değişiklikler yapabilirsiniz. Sorumluluklarınızın daha fazla ön planda olduğu bir hafta karşınızda olacak. Çalışanlarınız, harcamalarınız konusunda yeni kararlar alabilirsiniz. Eviniz ile ilgili beklentiniz dışında bir masraf oluşabilir. Yaşam alanlarınız içinde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Aileniz ile aranızdaki iletişim yoğunlaşabilir. Hafta sonu eğlence hayatınız aktif olabilir. Fikirlerinizi, düşüncelerinizi, duygularınızı çok daha fazla konuşmak isteyebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı geziler, ticari bağlantılar konusunda gelişmeler meydana gelebilir. 

  • 5

    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bu hafta harcamalarınız ve ürettiğiniz şeylerin değer görmesi ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Yolculuklar, yakın çevreniz ile olan iletişiminiz konusunda yoğunluklar meydana gelebilir. Kardeşleriniz ile ilgili konular gündeminizde olacaktır. Ortaklarınız veya eşiniz ile aranızda oluşabilecek gerilimlere dikkat etmelisiniz. Hafta sonu ev alım, kiralama konular gündeminizde olabilir.

  • 6

    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bu hafta evinizde bir tadilat, bakım süreci ile ilgilenmeniz gerekebilir. Eşiniz ile aranızda ev konusunda ufak gerilimler meydana gelebilir. Diş ağrılarına veya cilt sorunlarına dikkat etmelisiniz. Finansal açıdan sizi zorlayan harcamalar meydana gelebilir. Hafta sonunu sevdiklerinizle beraber eğlenerek geçireceksiniz.

  • 7

    Başak Burcu: Sevgili Başak, bu hafta kardeşleriniz, yakın akrabalarınız ile iletişiminiz yoğun olacaktır. Aile içindeki anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Ev değişiklikleri, taşınma, iş değişimi, evlilik gibi konuların hepsiyle aynı anda ilgilenmeniz gerekebilir. Hayatınızda temellendirdiğiniz pek çok yapının değişime uğradığı bir hafta sizi bekliyor. Aklınız hep ön planda, duygularınızı geri planda tutmak hafta sonu yaklaşırken bazı krizlere neden olabilir. Partneriniz veya çocuklarınızla olan ilişkinizde anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir.

  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bu hafta değişen koşullara uyumlanma konusunda yeni taktikler oluşturabilirsiniz. İş konusunda fikirlerinizin sürekli değiştiği, düzen değişiklikleri yaptığınız bir hafta sizleri bekliyor. Sağlığınız ile ilgili yaşam tarzınızı değiştirecek yeni kararlar alabilirsiniz. Hafta sonu sevgiliniz ile bir yolculuğa çıkmak, tüm haftanın stresini atmak adına mevcut yaşamınızdan uzaklaşabilirsiniz. 

  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bu hafta sosyal çevreniz hareketleniyor. Arkadaşlarınızla olmak, beraber vakit geçirmek için pek çok program organize edebilirsiniz. Değer verdiğiniz pek çok şeyin değişime uğradığını görebilirsiniz. Bazı arkadaşlıklar, bazı aşklar bu hafta bitebilir veya artık şekil değiştirebilir. Yatırımlar konusunda sizi zora sokacak girişimlerden kaçınmanız gerekli. Bu hafta uzun zamandır beklediğiniz bir ödemenin yapılması, elinize toplu bir paranın geçmesi söz konusu olabilir. Uzak yol seyahatleri planlayabilir, hatta hemen harekete geçebilirsiniz.

  • 10

    Yay Burcu: Sevgili Yay, bu hafta bilincinizde pek çok şeyin değiştiğini, değişime uğradığını fark edebilirsiniz. Hayatınızın temelinde yer alan alışkanlıklarınızı değişime uğratacak bazı konular gündeme gelebilir. Hem kariyer hayatınız hem de ev yaşamınız ile ilgili pek çok değişiklik söz konusu olabilir. Bu hafta finansal açıdan sizi zora sokabilecek harcamalar meydana gelebilir. Hafta sonu yakın çevreniz, akrabalarınız veya arkadaşlarınız ile keyifli vakit geçirebilirsiniz.

  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bu hafta akademik konular, yolculuklar açısından hareketli başlayabilir. Eğitim ve öğrenim hayatının başladığı bu hafta sizin mesainiz herkesten biraz daha fazla olabilir. Ortaklarınızdan veya eşinizden destek alabilirsiniz. Sağlık konusunda iyi haber bekleyen oğlaklar için güzel gelişmeler söz konusu olacaktır. Ancak akrabalar ve aile yakınlarında bazı rahatsızlıklar söz konusu olabilir. Hafta sonu işiniz ile ilgili kazançlarınızı arttırabileceğiniz fırsatlar karşınıza gelebilir.

  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bu hafta finansal konular, kazançlarınız ile ilgili değişken durumlar ortaya çıkabilir. Finansal konular ile ilgili çevrenizdeki insanların fikirlerine danışabilirsiniz. Miras, sigorta ödemeleri veya borç ödemeleri ile ilgili konular bu hafta zihninizi daha fazla meşgul edebilir. Çocukların eğitim masrafları konusunda hesabınızda olmayan sürprizler ortaya çıkabilir. Bekar olan kovalar için aşk konusunda hareketli bir hafta sizleri bekliyor. Hafta sonu yeni bir ilişki heyecanı içinde olabilirsiniz.

  • 13

    Balık Burcu: Sevgili Balık, bu hafta hayatınızdaki temel konular ile ilgili bazı düzen değişikliklerine gidebilirsiniz. Eşiniz veya ortaklarınız ile önemli kararlar alma aşamasında olabilirsiniz. Çocuklarınızın eğitim konuları önceliğinizde olabilir. İş ve günlük rutinleriniz konusunda yeni düzen oluşturmanız gerekebilir. Hafta sonu evinizi şenlendirecek bazı haberler alabilirsiniz. Gayrimenkul yatırımları veya kazançlarınızı arttıracak yeni fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.