Günlük burç yorumları (9 Temmuz 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 9 Temmuz 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 09.07.2024 - 12:40

  • 1
    Sevgili astroloji severler hepinize merhabalar, bugün öğle saatlerine kadar gerilimli duygulara sahip olabiliriz. Düzen değiştirme, radikal değişiklikler yapma konusunda hırslı davranışlar gözlemlenebilir. Trafik kazaları, kavgalar ve tartışmalara açık bir gün bu nedenle daha sakin ortamlarda bulunmak, gerilimin yaşanabileceği kalabalıklardan uzaklaşmak işe yarayabilir. Bugün çok uzun saatler ay boşlukta olacağı için yapmak istediğimiz işlerden bir sonuç elde edemeyebiliriz.
  • 2

    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün duygusal konuşmalarda, ilişkilerde beklentileriniz yanlış anlaşılabilir. Partnerinizle aranızda sebebini bile unutabileceğiniz tartışmalar meydana gelebilir. Bir şeyler üretmek, ortaya koymak isteseniz de bu gün girişim yapmaya çalıştığınız pek çok iş sonuçsuz kalabilir. Bu nedenle en sakin halde, diğer insanlardan izole bir gün geçirmek sağlık açısından önemli olabilir.

  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün aile içindeki meseleler, çarpıcı gelişmeler karşısında sakin kalmakta güçlük çekebilirsiniz. Yaşam alanlarınız ile ilgili değişiklikler, düzen yapma çabalarınız sonuçsuz kalabilir veya sizi çok zorlayabilir.

  • 4
    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün iletişim ve ulaşım konularında çok fazla aksaklık veya gecikmeler ile uğraşmanız gerekebilir. Kardeşleriniz, komşularınız ile ilgili konular önceliğinizde olabilir. Bugün içsel huzursuzluğunuz, düşünce yapınızı ve iletişim şeklinizi olumsuz etkileyebilir bu nedenle bir karar almadan önce düşüncelerinizde, fikirlerinizde net misiniz bu durumu düşünerek karar almalısınız.
  • 5

    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün finansal konular, kazançlarınızla ilgili süreçlerde belirsizlikler, ödemelerinizde gecikmeler meydana gelebilir. Herhangi bir yere ödeme yaparken isim, hesap bilgileri ile ilgili bir kaç kere teyit etmek gerekebilir. Yanlış adrese ulaşabilecek ödemeler sonrasında sizi uğraştırabilir.

  • 6
    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün motivasyonunuzu sağlamak zor olabilir. Kendinizle ilgili bir çok karar alsanız da, radikal değişiklikler yapmak istesenizde harekete geçmek her zamankinden zor olabilir. Kariyer hayatınızda karşılaştığınız olaylar ve kişiler neticesinde olduğunuz yeri sorgulayabilirsiniz.
  • 7
    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün etrafınızdaki insanların düşüncelerini, fikirlerini uygulamaya çalışırken kendinizi ne kadar fazla yok saydığınızı hissedebilirsiniz. Tepki vermek isteseniz bile insanların sizi duyamayacağı veya anlayamayacağı bir yerdesiniz. Bu nedenle kendinizle kalmak, diğerleriyle iletişiminizi sınırlamak isteyebilirsiniz. Normal koşullarda sürekli çalışan elleriniz, zihniniz bugün sanki pes etmiş gibi organize olmak konusunda size meydan okuyabilir. Yapmak istediğiniz şeylerin yarım kalması veya yarına ertelenmesi sizi biraz strese sokabilir.
  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün sosyalleşmek, bir topluluğa ait olma isteğiniz yüksek ancak gittiğiniz yerlerde kendinizi rahat hissedemeyebilirsiniz. Sanki hiç tanımadığınız insanlar ile bir yolculuğa çıkmak gibi bir hissiyat içindesiniz. Bu durum insanlar ile aranızdaki iletişimin doğru kurulamamasına sebep olabilir. Bu nedenle bir şeyler yapma zorunluluğu ile hareket etmektense, olduğunuz gibi insanlara, topluluklara adapte olabilmeyi denemelisiniz.

  • 9
    Akrep Burcu: Sevgili Akrep,bugün hayatınızda daha önce alışık olmadığınız bazı olaylar içinde kendinizi bulabilirsiniz. Duygularınızın, hislerinizin veya herhangi bir işe verdiğiniz önemin fark edilmesini beklerken insanların sizin duygu ve düşüncelerinize önem vermemesi öfke duygunuzun kabarmasına neden olabilir. Bu dönemde başkalarının eylemleri veya başkalarının size olan davranışlarını yönetmeyi denemektense akışta olmayı tercih edin. Yönetemeyeceğiniz olaylar veya kişiler size bambaşka farkındalıklar kazandırabilir. Olayların içinde kendinizi kaybetmektense uzaklaşıp, kendi durduğunuz yer doğru belirlemelisiniz.
  • 10
    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün özgürlük duygularınız, bağımsızlaşma isteğiniz oldukça yüksek. Günlük sorumluluklar, çalışanlar, sağlık konularında yaşanan tatsız durumlar özgürlüğünüzü hissetmenize engel olabilir. Bağımsızlık kazanmak ancak bireyin kendi sorumluluklarını tek başına yerine getirebilmesiyle mümkün olabilir, ancak hayat tek başına yaşanmayacak kadar zorlu olabilir. Bu nedenle bağımsızlık kazanmak isterken başkalarının bağımsızlıklarını ve özgürlük alanlarını da düşünerek hareket etmelisiniz. Beraber kazanılan bağımsızlıklar ve özgürlükler yakın ilişkilerin ve güçlü birlikteliklerin oluşmasına neden olur.
  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün finansal konulardaki belirsizlikler, ödemeler konusunda kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Duygularınızı saklamak yaşadığınız krizleri atlatmanıza yardımcı olamayabilir. Içinde bulunduğunuz sıkıntılı süreçleri başkalarıyla, kendinize yakın hissettiğiniz insanlar ile paylaşmalısınız. Evet belki bir başkasından yardım alamayabilirsiniz hatta teselli bile bulamayabilirsiniz ancak en azından paylaşmak sizi iyi hissettirebilir.

  • 12
    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün hayatınızdaki kadınlar ile iletişiminiz yoğun olabilir. Aile içindeki meseleler, ev yaşamınızla ilgili konularda yaşanan belirsizlikler rutinlerinizi belirleme konusunda sizi zorlayabilir. Çalışanlarınızın desteği, varlığı daha güçlü hissetmenize neden olabilir. Ortaklarınız veya eşinizle olan konularda bir konuyu sonuca bağlamak güç olabilir. Onlarla olan iletişiminizde gerilimler meydana gelebilir.
  • 13
    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün günlük rutinleriniz, sorumluluklarınızla ilgili konularda sıkılmış bunalmış hissedebilirsiniz. Üzerinizde olan sorumuluklar düşüncesel anlamda sizi daha fazla yoruyor olabilir. Aslında belki de yapmak istemediğiniz şeyleri yapıyor olmak yakınlarınız, etrafınızdaki insanlar ile olan iletişiminizi bozuyor olabilir. Şu dönemde gerek aile, gerek çocuklar, gerek kendi sağlığınız ile ilgili konularda yaşanan aksaklıklar üst üste gelmiş olabilir. Zamanınızı yetiremiyor veya her şeye yetişemiyor gibi hissedebilirsiniz. Bunun için biraz durmanız ve zihninizi toparlamanız gerekli, hızlı yapılan organizasyonlarda sorumluluklar çoğunlukla üzerinize kalıyor olabilir.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.