Günlük burç yorumları (7 Eylül 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 7 Eylül 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 07.09.2024 - 09:38

  • 1

    Sevgili astrolojiseverler hepinize merhabalar, bugün güne Merkür-Uranüs arasındaki dik açı ile başlıyoruz. Söylenen sözlerin geri alınamadığı, kırgınlıkların telafi edilemediği bir gün olabilir. Ancak aynı zamanda zihni çok çalıştıran, yeni fikir ve projeler için pek çok kişinin de harekete geçtiği bir etki olabilir. Sabah saatlerinde Ay akrep burcuna geçince Mars ile arasında oluşacak açı eyleme geçerken daha rahat hissedeceğimizi hatta içimizde birikmiş olan şeyleri ortaya dökmek ve gösterme çabasında olabileceğimizi gösteriyor.  

  • 2

    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün harcamalarınız, iş yatırımlarınız konusu gündeminizde olabilir. Miras, sigorta ödemeleri, borçlar konusunda harekete geçebilir, ailenizden destek alabilirsiniz.  

  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün yakın çevrenizden, eşinizden, ortaklarınızdan güzel haberler alabilirsiniz. Eşiniz ile yolculuğa çıkmak, çocuklarınızın eğitimi ile ilgili konular gündeminizde olabilir. 

  • 4

    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün sağlığınız, işleriniz ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Sizden gizlenen bilgilerin karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına harekete geçebilirsiniz. 

  • 5

    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün çocuklar ve aşk hayatınızdaki konularda harekete geçebilirsiniz. Finansal açıdan sizi zorlayacak ani kararlar kaçınmalısınız. 

  • 6

    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün aileniz ile ilgili, ev yaşantınız ile ilgili bazı yenileme, temizleme süreçleri gündeminizde olabilir. Kariyer ve hayatınız konusunda fevri kararlardan kaçınmalısınız. 

  • 7
    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün yakın çevrenizdeki insanlar, kardeşleriniz, komşularınız ile vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Yolculuklar sırasında risklerden kaçınmalısınız.
  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün kariyeriniz, kazançlarınız konusu gündeminizde olabilir. Yaşanabilecek ufak kazalara karşı dikkatli olmalısınız. 

  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün kendinizle ilgili konular önceliğinizde olacaktır. Kişisel bakım, tatil hazırlıkları, yeni bir şeyler öğrenme konusu gündeminizde olabilir. Sizden bağımsız alınan kararlara vereceğiniz tepkiler çok konuşulabilir. 

  • 10

    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün kendi dünyanıza çekilip, huzurunuz, güvenliğiniz, sağlığınız ile ilgili konular ile ilgilenebilirsiniz. Sakinliğinizi korumak güç olabilir, özellikle çalışanlar konusunda sakin kalmanız gereken olaylar olabilir.

  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün çevrenizdeki insanlar, arkadaşlarınız ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Ortaklarınız ile yapacağınız işleri büyütme dönemine başlıyorsunuz. Kazançlarınız artmaya başlayabilir.

  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün kariyeriniz ile ilgili konular önceliğinizde olabilir. Çalışanlarınızın verdiği destek ile başarıya ulaşma kapasiteniz yüksek olacaktır. Ancak ani fevri kararlardan kaçınmalısınız. Özellikle aile içindeki konularda ani değişimlere dikkat etmelisiniz. 

  • 13
    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün uzak akrabalar, yolculuklar, eğitim konuları gündeminizde olabilir. Yolculuklar sırasında kazalara dikkat etmelisiniz. Bugün sinirlerinize hâkim olmak zor olabilir.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.