Günlük burç yorumları (7 Ekim 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 7 Ekim 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 07.10.2024 - 15:59

  • 1

    Sevgili astroloji severler hepinize merhabalar, bugün başkalarıyla olan iletişimimiz önem kazanıyor. Duygularınızı, fikirlerinizi derinlemesine ifade etme çabasında olabilirsiniz.  Merkür ve Mars arasındaki gergin açı iletişim konusunda tez canlılığı, kontrolsüzlüğü ön plana çıkarabilir. Güvende olmak isterken kendinizi daha güvensiz durumlara sokabilirsiniz.

  • 2
    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün seyahatler, eğitimler konusunda yeni araştırmalar yapabilir, eşiniz veya partneriniz ile tatil hazırlıkları yapabilirsiniz. Hukuk ve adalet konusundaki gelişmeler, avukatınız ile olan görüşmeler önemli olabilir. Haklarınızı korumak adına bir profesyonelden destek alabilirsiniz.
  • 3
    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün sağlığınız, işiniz konusunda harcamalar yapabilirsiniz. Sigorta ödemeleri, küçük operasyonlar, doktor kontrolleri konusu zamanınızı alabilir. Harcamalar konusunda gelecek odaklı hareket edebilirsiniz.
  • 4
    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün eşiniz ve ortaklarınız ile ilgili konular önceliğinizde olabilir. Çocuklarınız konusunda eşiniz ile yeni kararlar alabilirsiniz. Eğitim ve iletişim konuları ön planda olacaktır. Üretken olduğunuz bir gün sizi bekliyor, başkalarının duyguları, beklentileri konusunda yardımlaşmaya açık bir gün olacaktır.
  • 5
    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün aile sağlığı ile ilgili konular, çalışma koşullarınız ile ilgili değişiklikler gündeminizde olabilir. Çalışanlarınız, hizmet aldığınız kurumlar ile yoğun iletişim kurmanız gerekebilir.
  • 6

    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün yakın çevreniz, kardeşleriniz ile çocuklarınız konusunda yeni kararlar ve uygulama kararları alabilirsiniz. Eğitim konusunda çocuklarınız ile ilgili önemli haberler alacaksınız.

  • 7

    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün aileniz ile ev alımları, kiralama konuları, iş hayatınızdaki değişiklikler gündeminizde olabilir. Hayatınızda yeni bir düzen kurmak için harekete geçebilirsiniz.

  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün kendinizi ifade etmeniz ve derinlemesine anlaşılmak adına çok konuşmanız gerekebilir. Yakın çevreniz ile olan bağlantılarınız kuvvetleniyor. Yolculuklar, geziler, eğitim başlangıçları gibi konular gündeminizde olabilir.

  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün finansal açıdan oluşturduğunuz planları harekete geçirmek isteyeceksiniz. Yurt dışı bağlantılı kazançlarınız, döviz bazlı yatırımlarınız konusunda gelişmeler olabilir. Sağlık konusunda biraz kırgın hissedebilirsiniz.

  • 10
    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün kendinizle ilgilenmek ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. duygularınızı , en derinlerde aklınızda kalan şeyleri paylaşmak ve anlaşılmak adına hareketli bir gün geçireceksiniz.
  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün evinizde işlerinizi toparlamak adına yeni planlar oluşturabilir, sağlığınız ile ilgili kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Ortaklarınız veya hizmet aldığınız kuruluşlar ile ilgili yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.

  • 12
    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün arkadaşlarınız ile bir araya gelebilir, uzun süredir görüşmediğiniz insanlar ile hasret giderebilirsiniz. Hayallerinizi, ideallerinizi gerçekleştirmek adına harekete geçebilirsiniz.
  • 13

    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün kariyer hayatınız, hayatınızdaki kadınlar ile ilgili konular önceliğinizde olabilir. Finansal açıdan iş yatırımlarınız ve muhasebe düzenlemeleri gibi konular gündeminizde olacaktır. Kariyer konusunda yatırımcı bulmak ve iş birliği yapacağınız yeni insanlar ile karşılaşmanız mümkün. Aşk hayatınızda sizi üzecek bazı haberler alabilirsiniz.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.