Günlük burç yorumları (4 Ekim 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 4 Ekim 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 04.10.2024 - 12:48

  • 1

    Sevgili astrolojiseveler hepinize merhabalar, bugün iletişim, ulaşım konularında yaşanacak kazalara dikkat etmelisiniz. Anlaşmalar sözleşmeler konusunda sorunlar çıkabilir, uzlaşma sağlamak zorlaşabilir. Öğlen 13:40 ile 14:20 saatlerinde ay boşlukta olacak, bu süreçte herhangi bir işiniz ile ilgili sonuç almak mümkün olmayabilir.

    14:24 itibariyle Ay akrep burcuna geçiyor, ihtiras, tutku, yoğun duygular ön plana çıkıyor. Bir şeyi sonuna kadar yaşamak, bazen tüketmek, en yüksek enerji ile ilişkilere odaklanmak hissedilen enerjiler arasında olacak.  

  • 2

    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün giderleriniz, ortak gelirleriniz, muhasebe konularını önceliğinize alacaksınız. Beraber yaşadığınız insanlar ile aranızda gerilim yaşanmaması için sakin olmanız önemli olabilir. Ev içinde tadilat gerektiren işler için harekete geçebilirsiniz. 

  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün eşiniz ve ortaklarınız ile ilgili konular gündeminizde olacak. Yolculuklar ve seyahatler konusunda yeni planlar yapabilirsiniz. Kardeşleriniz ile aranızda bazı anlaşmazlıklar meydana gelebilir. 

  • 4

    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün sağlığınız, günlük rutinleriniz, ev temizliği gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatınızda, çalışanlarınız ile aranızda bazı önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Finansal açıdan yapacağınız harcamalara dikkat etmelisiniz. Abartılı harcamalardan kaçının. 

  • 5

    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün aşk hayatınızda kıskançlık sahiplenme güdüleri ön plana çıkıyor. Partneriniz ile aranızda kıskançlık sorunları oluşabilir. Çocuklarınız ile ilgili sizi gururlandıracak haberler alabilirsiniz. Duygularınızı en tutkulu şekilde ortaya koyma çabasında olacaksınız. 

  • 6

    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün ailedeki kadın figürler ile bir araya gelerek keyifli vakit geçirebilirsiniz. Duygusal tepkilerinizi ortaya koyarken yıkıcı bir enerjiden uzak kalmaya çalışmalısınız. Derinlerde sizi rahatsız eden şeyler ortaya çıkabilir. 

  • 7

    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün kardeşleriniz, yakın çevreniz ile ilgili konular ön planda olacak. Seyahatler konusunda fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Yeni iş birlikleri ve sözleşmeler konusu gündeminizde olacaktır. Ev kiralama, araç satın almak gibi konularda harekete geçebilirsiniz. 

  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün finansal konularda oldukça şanslı kazançlar elde edeceksiniz. Duygularınızı ifade etmek ve sevildiğinizi hissetmek isteyebilirsiniz.  

  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün kendinize bakmak, estetik ve güzellik konularına yönelmek isteyebilirsiniz. Yoğun duygularınızı başkalarıyla paylaşmak ve dertleşme ihtiyacında olabilirsiniz. Annenizi aramak veya hayatınızdaki kadınlar ile bir araya gelmek isteyebilirsiniz. 

  • 10

    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün kendi iç dünyanıza dönmek ve duygularınızı dönüştürmek adına kendinizle kalmak isteyebilirsiniz. İlahi anlamda korunduğunuzu ve sizden gizlenen şeylerin bile açığa çıktığını fark edebilirsiniz. 

  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün arkadaşlarınız ile bir araya gelmek, sırlarınızı konuşmak, anlatmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sizi eğlenceli zamanlar bekliyor ancak gündüz aceleci davranmayıp kendinizi olası kazalardan korumalısınız. 

  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün kariyer konusunda güçlenmek için pek çok fırsat ile karşılaşabilirsiniz. Derinlerdeki duygularınız gün yüzüne çıkıyor, etrafınızdaki insanlar ile konuşmak ve duygularınızı paylaşmak isteyebilirsiniz. 

  • 13
    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün yolculuklar, uzak akrabaları ziyaret, yurt dışı seyahatler, ticaret konusunda oldukça hareketli bir gün sizi bekliyor. Eğitim ve yeni bir şeyler öğrenmek adına harekete geçebilirsiniz.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.