Günlük burç yorumları (28 Eylül 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 28 Eylül 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 28.09.2024 - 02:17

  • 1

    Sevgili astroloji severler hepinize merhabalar, gün başlarken kendimizi kısıtlanmış, tam ifade edemediğimiz şeylerin olduğunu hissederek hareket edebiliriz. Bu durum etrafımızda bizi kontrol etmeye çalışan, otoriter davranışlarıyla kısıtlandığımızı hissettiren insanlara tepkilerimizi çok sert gösterebileceğimizi gösteriyor. Kontrolümüzden çıkan olayları, durumları tekrar düzene ve dengeye getirebilmek için sakin kalmakta fayda var. Çocukluk veya gençlik tecrübelerine dair yaşadıklarınızı, anılarınızı canlandıracak olaylar tecrübe edebilirsiniz.

  • 2

    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün duygularınızı ifade etmekte güçlük çekebilirsiniz. Aşk hayatınızda sizi sıkıştıran, sınırlandıran düşünce ve duygulardan uzak durmaya çalışabilirsiniz. Çocuklarınızın sağlığı, doktor kontrolleri ile ilgili rutinlerinizi önceliğinize alabilirsiniz.

  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün ev içinde yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Özellikle yemek pişirme alanlarında yaşanabilecek aksilikler günlük rutinlerinizi olumsuz etkileyebilir.

  • 4

    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün kısa yolculuklara çıkarken özellikle öğle saatlerine kadar kaza, tartışma konularına dikkat etmelisiniz. Kariyer konusunda alacağınız haberler günlük rutinlerinizin değişimine sebep olabilir. Otorite figürleri ile aranızda bazı anlaşmazlıklar söz konusu olabilir.

  • 5

    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün eğitim, uzak yolculuklar konusunda ani program değişiklikleri meydana gelebilir. Ailenizin finansal konuları, harcamaları gündeminizde olabilir.

  • 6

    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün kendinizi yorgun hissedebilir, sağlığınız ile ilgili konulara öncelik verebilirsiniz. Fiziksel görünümünüz ile ilgili sizi rahatsız eden şeyler spora başlamanıza, diyetinizi düzenlemenize etki edebilir.

  • 7

    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün öğle saatlerine kadar eşiniz ve ortaklarınız ile ilgili konularda çarpıcı haberler alabilirsiniz. Finansal açıdan hem fırsat gibi görünen işbirlikleri ani değişimlere uğrayabilir.

  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün arkadaşlarınızın sağlığı, çalışma koşulları ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Bugün sosyal hayatınızın hareketliliği eğlenceli olsa da sorumluluklarınız sebebiyle çok yorgun hissedebilirsiniz.

  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün ailenizdeki yaşça büyük kadınların organizasyonları, sağlık konuları gündeminizde olabilir. Anneniz ile duygularınızı paylaşmak isterken anlaşılmadığınızı hissedebilirsiniz. Kariyer hayatınızda ortaya koyduğunuz değerlerin fark edilmesi adına çaba sarf etmeniz gerekebilir. Diğer insanların dikkatini çekmek isterken kendinizi stresli bir moda sokabilirsiniz.

  • 10

    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün gündeminizde sizi yoran konulardan uzaklaşmak, özgürleşmek isteyebilirsiniz. Anneniz veya ailedeki kadın figürler ile aranızda yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Ev ve aile içindeki sorumluluklar neticesinde kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün finansal konularda beklenmedik harcamalar veya kayıplara dikkat etmelisiniz. Anlaşma, sözleşme konularında beklentileri dikkatle incelemeniz önemli olabilir. Ev içindeki sorumluluklarınız nedeniyle dışarı çıkmak, sosyalleşmek pek mümkün olamayabilir.

  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün ortaklarınızdan beklenmedik davranışlar görebilirsiniz. Sizi hayal kırıklığına ve maddi kayıplara uğratacak gelişmeler söz konusu olabilir. Eşiniz ile aranızdaki sevgi iletişimde bazı konuları çözümlemek adına harekete geçebilirsiniz.

  • 13

    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün ailenizdeki kadınların sağlığı ile ilgili konularda beklenmedik gelişmeler meydana gelebilir. Günlük rutinlerinizin aniden değiştiği bir cumartesi sabahına uyanabilirsiniz. Kendi sağlığınıza da dikkat etmeniz önemli, soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklara karşın bağışıklığınızı güçlendirmeniz gerekebilir.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.