Günlük burç yorumları (27 Ağustos 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 27 Ağustos 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 27.08.2024 - 09:33

  • 1

    Sevgili astrolojiseverler hepinize merhabalar, bugün iletişim yoğunluğu ve ilişkiler konusunda sıra dışı başlangıçlar ve şans niteliğinde fırsatlar yakalayabilirsiniz. Gün duygusal ve iletişimsel ihtiyaçlar konusunda abartılı davranışlar ortaya çıkabilir. Tutulması zor vaatler verilmesi birkaç gün içinde ilişkilerde hayal kırıklıklarına sebep olabilir. 

  • 2

    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün iş hayatınız ve ticari anlaşmalarınız konusunda önemli fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Ancak bu fırsatlar konusunda hızlı davranmanız ve borçlanmamanız önemli. Üst solunum yolu rahatsızlıkları konusunda kendinize dikkat etmelisiniz önemsemediğiniz şeyler birkaç gün içinde ateşli rahatsızlıklara dönüşebilir

  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün çocuklar ve aşk hayatınız konusunda güzel gelişmeler sizi sevindirecek haberler alabilirsiniz. Ancak arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizde sizi hayal kırıklığına uğratacak konular meydana gelebilir. Eğer bir arkadaşınız ile yatırım konusunda bir paylaşım içindeyseniz bu durum beklentinizin dışında sonuçlara evrilebilir. Bugünlerde yapacağınız yatırımlar konusunda dikkatli olmalısınız

  • 4

    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün çok konuşmanız ve çok fazla anlatmanız gereken, ifade etmeniz gereken konular olabilir. Kendinizi iletişim konusunda ve düşünme konusunda çok yorgun hissedebilirsiniz.  Kariyer hayatınızla ilgili sorumluluklarınız bugün yoğun olmanıza neden olabilir.

  • 5

    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün hukuki süreçler veya yurt dışı bağlantılı konular ile ilgili yoğunluğunuz olabilir. Gezi ve seyahatler konusunda beklenmedik sorunlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

  • 6

    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün kariyer hayatınızda hızlıca parlayabileceğiniz fırsatlar elde edebilirsiniz. Ancak bir başkasına zarar vermediğinize emin olmalısınız aksi durumda bir haftalık süreç içinde kendinizi zorlu bir durumun içinde bulabilirsiniz.

  • 7

    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün kariyer hayatınızda, otorite figürleri ile aranızda iletişim sorunları meydana gelebilir. Ortaklarınız veya beraber yaşadığınız insanlar ile bir konuda uzlaşı sağlamak sizi fazlasıyla oyalayabilir. Yaptığınız işleri, kendinizi ifade şeklinizi tekrar tekrar anlatmanız gerekebilir. 

  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün seyahat ve eğitim konularıyla ilgilenmek, diğer insanlar ile fikir alışverişinde bulunmak, merak ettiğiniz şeylerin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Hayatta gezgin olma isteğiniz ve sürekli seyahat etme düşünceniz sebebiyle günlük sorumluluklarınızı çok fazla erteleme eğiliminde olabilirsiniz. Bu durum çalışma hayatınız konusunda olumsuz bir tepki ile sonuçlanabilir. Sağlığınız ile ilgili sindirim sorunları, alerjik reaksiyonlar sizi biraz rahatsız edebilir. 

  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün finansal durumunuz, harcamalarınız, muhasebe kayıtlarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Çalışanlarınızın veya sorumluluk üstlendiğiniz insanların mali durumları ile ilgili konular ilginizi daha fazla çekebilir. Borçlanma ve iş yatırımları konusunda bir karar almak zor olabilir. 

  • 10

    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün ortaklarınız veya partneriniz ile ilgili konular önceliğinizde olabilir. Ev ve kariyer yaşamınız arasında denge kurma ihtiyacı içinde hissedebilirsiniz. Eğitim, seyahat konularında geçmiş ile bağlantılı konular, eskiden gittiğiniz okul veya ülkelerde yaşadığınız anıları düşünebilirsiniz.

  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün çalışma temponuz çok yüksek olabilir. Ortaklarınız veya eşiniz ile işlerinizi kolaylaştıracak projeler üzerine çalışabilirsiniz. Kardeşler, akrabalar konusundaki diyaloglar gündeminizi meşgul edebilir. -

  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün üretkenliğinizi ortaya koyabilmek adına tüm enerjinizi harcayabilirsiniz. Kırgınlıklarınızı, duygusal açıdan sizi kötü hissettiren olayları konuşmak ve ifade etmek önceliğinizde olabilir. Çocuklar ve aşk hayatınızdaki sorumluluklar, beklentiler gün içinde gergin hissetmenize yol açabilir. Harcamalarınız konusunda dikkatli olmalısınız, fırsat olarak gördüğünüz şeyler temeli sağlam olmayan yatırımlar olabilir.

  • 13
    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün ev yaşamınız, ev içindeki sorumluluklarınız, eşinizin sağlığı ile ilgili konular önceliğinizde olabilir. Gün içinde evinizde rahat vakit geçirmek isterken, etrafınızdaki insanların sizden beklentileri sebebiyle çok yorgun düşebilirsiniz.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.