Günlük burç yorumları (26 Temmuz 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 26 Temmuz 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 26.07.2024 - 12:02

  • 1

    Sevgili astroloji severler hepinize merhabalar, bugün heyecanlı, cesaretli, girişimci yönümüz etkin olacak. Hayatınızda yeni başlangıçlar yapmak adına harekete geçebilirsiniz. Merkür artık başak burcunda, konuları daha detaylandırarak, daha fazla araştırmacı olarak harekete geçmek isteyeceğiz.

  • 2
    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün kendinizle ve sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Günlük rutinleriniz ve çalışma hayatınızdaki iletişim yoğunlaşabilir. Yeni anlaşma ve sözleşmeler konusunda dikkatli davranmalısınız.
  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün kendi dünyanıza dönmek isteyebilir, içinizde biriktirdiğiniz öfkeli duyguları söylemek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız konusunda alacağınız satış kararlarına dikkat etmelisiniz.

  • 4

    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün arkadaşlarınız, sosyal çevrenizdeki insanlar ile duygularınızı paylaşmak isteyebilirsiniz. Eviniz ile ilgili bir düzenleme yapmak, detaylar ile ilgilenmek, temizlik yapmak isteyebilirsiniz.

  • 5

    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün kariyeriniz konusunda ortaklarınız ile harekete geçmek isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızda arkanızdan çevrilen diyaloglardan haberdar olabilirsiniz. İnsanların sizinle ilgili olumsuz düşünceleri öfkelenmenize sebep olabilir.

  • 6

    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün özgürleşmek, diğer insanlardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Kazançlarınız ile ilgili konularda muhasebe, hesap işlemleri ile ilgilenmeniz gerekli olabilir.

  • 7

    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün gizli bilgileri öğrenmek ortaya çıkarmak adına harekete geçebilirsiniz. Aile içindeki diyaloglar ve annenizle ilgili konular gündeminizde olabilir. 

  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün ortaklarınız, eşiniz ile ilgili konular önceliğinizde olabilir. Ortaklarınız ile ilgili daha önce bilmediğiniz bazı bilgiler edinebilirsiniz. Öğrendiğiniz bu bilgiler işinize olan inancınızı sarsabilir. Bugünü pek çok konuyu daha fazla düşünerek geçirebilirsiniz. 

  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün sağlığınız ve çalışma koşullarınız ile ilgili konular önceliğinizde olabilir. Hayatınıza bir fırsat niteliğinde gelen yeni başlangıçları doğru değerlendirmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızla ilgili yapacağınız çalışmalarda zararlı çıkabilir veya arkadaşlarınız tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz. Bugün operasyon ve sağlık konusunda bir karar almanız gerekebilir.

  • 10
    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün duygularınızı, kalbinizi titreştirecek deneyimler sizi bekliyor. Flört etmek, yeni birileriyle tanışabilirsiniz. Ortaklarınız, beraber çalıştığınız insanlar ile ilgili fikir ayrılıkları meydana gelebilir. Çalışma hayatınızla ilgili söylemler ve yorumlar motivasyonunuzu olumsuz etkileyebilir.
  • 11
    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün aileniz ve ev yaşamınız ile ilgili konular önceliğinizde olabilir. Aile bireyleri ile aranızda gerilimli diyaloglar içinde kalabilirsiniz. Günlük yaşamınızda sizi boğan, sıkan düşüncelerden ve fikirlerden uzaklaşmak isteyebilirsiniz.
  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün kardeşleriniz, yakın çevreniz ile ilgili konular gündeminizde olacaktır. Seyahatler konusunda yeni kararlar alabilir, planladığınız gezileri gerçekleştirmek adına harekete geçebilirsiniz. Bugün çocuklarınızın sağlığı ile ilgili konularda da küçük rahatsızlıklar meydana gelebilir.

  • 13

    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün finansal konular, kazançlarınız konusunda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizdeki insanlar ile gelir yaratabilmek adına harekete geçebilirsiniz. Eviniz ve yaşam alanlarınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.