Günlük burç yorumları (21 Temmuz 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 21 Temmuz 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 21.07.2024 - 11:40

  • 1

    Sevgili astrolojiseverler hepinize merhabalar, bugün kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Duygularınızı ifade etmek ve anlaşılmak zor olabilir. Duygularınızı, hislerinizi ifade ederken hassasiyetiniz yüksek olabilir. Bu hassasiyet sizi tepkisiz bırakabilir veya insanlar ile olan ilişkilerinizde mesafelerini ayarlamak isteyebilirsiniz. Dolunay etkisi ile hayatınızda sonlandırmak istediğiniz şeyler üzerine düşünüp harekete geçebilirsiniz. Bugün Mars burç değiştirerek İkizler burcuna geçiş yapıyor, 5 Eylül tarihine kadar enerjimizi iletişime, seyahatlere, yeni bilgilere daha fazla yoğunlaştıracağız. 

  • 2

    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün ev değişiklikleri, ofis değişiklikleri konusu gündeminizde olabilir. Yeni bir seyahat için harekete geçebilir, kardeşleriniz, yakın çevrenizdeki insanlar ile bir araya gelebilirsiniz.

  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün seyahat planı yapmak, bunun için harcamalarınızı kontrol edebilirsiniz. Bir eğitime başlamak, eğitim için yer değişikliği planları yapmak isteyebilirsiniz. 

  • 4

    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün yüksek tutarlı harcamalar yapabilirsiniz. Bugün itibariyle ameliyat, operasyon konuları gündeminizde olabilir. Spora başlayabilir, günlük yaşantınızda daha hareketli olabilirsiniz.

  • 5

    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün kendinizi çok gergin hissedebilirsiniz, bir süredir ifade etmek istediğiniz şeyler bugün sizde bir patlamaya sebep olabilir. 

  • 6

    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün sağlığınız, günlük rutinlerinizi değiştirmek adına harekete geçebilirsiniz. Sosyal çevreniz hareketleniyor, arkadaşlarınız ile gerilim yaşamamak için sakin olmalısınız. 

  • 7

    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün aşk hayatınız veya çocuklarınızla ilgili önemli bir karar vermeniz gerekebilir. Kariyer konusunda harekete geçmeniz gereken durumlar oluşabilir.

  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün ilişkiler konusunda, diğer insanlar ile olan iletişiminizde gerilimler, tatsız konular gündeminizde olabilir. Aile içinde veya evinizde yoğun gündemleriniz olabilir. 

  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün kardeşleriniz, akrabalarınız ile ilgili konular önceliğinizde olabilir. Kısa yolculuklar, seyahatler konusunda programlarınızı gözden geçirebilirsiniz. 

  • 10

    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün finansal konular, kazançlarınız gündeminizde olabilir. Gelirleriniz arttırmak adın harekete geçebilirsiniz.  

  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün kendi düşüncelerinizi ifade etmek, harekete geçmek isteyebilirsiniz. Sağlığınız ile ilgili konular önceliğinizde olabilir. Solunum yolu rahatsızlıklarına karşı dikkatli olmalısınız. 

  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün kapalı kalmak, kendinizi diğer insanlardan soyutlamak isteyebilirsiniz. Çocuklar ve aşk hayatınızda hareketlilik meydana gelebilir. Duygularınızı ifade etmekten kaçınabilirsiniz.

  • 13

    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Evinizde tamir edilecek, tadilata ihtiyaç duyulacak eşya arızaları oluşabilir.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız