Günlük burç yorumları (20 Haziran 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 20 Haziran 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 20.06.2024 - 09:19

  • 1

    Sevgili astroloji severler hepinize merhabalar, bugün harekete geçmekte, kişisel istek ve arzularımızı ifade etmekte güçlük çekebiliriz. Bir yandan özgürlüğe koşmak ve uzaklaşma isteğimiz artarken diğer tarafta bağımlılık geliştirdiğimiz alışkanlıklarımızdan kopamamanın verdiği ruhsal zorlukları deneyimleyebiliriz. Düşüncelerimiz, sevgi biçimimiz ile ifade ettiğimiz duygular arasında farklılıklar olabilir. İletişim konusunda pek çok yanlış anlaşılmanın meydana geldiğini görebiliriz.

  • 2
    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün iletişimde aldanmalara, ticari anlaşmalarda dolandırılma konularına dikkat etmelisiniz. Trafikte yaşanabilecek kazalar, akaryakıt sorunları gündeminizde olabilir. Aracınızla yapacağınız yolculuklar öncesi gerekli kontrolleri gerçekleştirmeden yola çıkmamanız daha iyi olacaktır.
  • 3
    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün arkadaşlarınızın davranışları karşısında hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz. Finansal anlamda yapacağınız harcamalara dikkat etmelisiniz. Yolculuğa hazırlık aşamasındaysanız unutacağınız eşyalarınızı bir liste olarak kaydetmek, ihtiyaçlarınızı yazılı belirlemek zihninizi daha rahat toparlamanıza yardım edebilir.
  • 4
    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün çalışma hayatınız, kariyerinizle ilgili konularda farklı düşüncele yapılarına sahip insanlar ile karşılaşabilirsiniz. İnançlar nezdinde insanlar ile aranızda ufak gerilimler, fikir tartışmaları yaşanabilir
  • 5

    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün dışarıdaki işlerinizi halletmek adına harekete geçebilirsiniz. Ancak bugün işiniz ile ilgili veya sağlığınız ile ilgili konularda beklenmedik gelişmeler meydana gelebilir. Alacağınız haberlerin gerçekliğini netleştirebilmek için kendinize birkaç gün tanımalısınız.

  • 6

    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün aşk hayatınız veya çocuklarınızla ilgili alacağınız haberler karşısında arkadaşlarınızla konuşmak ve onlardan tavsiye almak isteyebilirsiniz. Ancak içinde bulunduğunuz gerçeklik diğer insanların bakış açılarından ayrıştırılması gerekebilir. Bu nedenle kendi hissiyatınız ile hareket etmeniz daha faydalı olabilir.

  • 7
    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün ortaklarınız veya eşiniz ile ilgili konularda sizi hayal kırıklığına uğratacak gelişmeler meydana gelebilir. Eşiniz ve aile büyükleriniz arasında yanlış anlaşılmalara neden olacak konular gündeminizde olabilir. Fikir çatışmaları, ailenizin davranışları karşısında anlaşılmadığınızı hissedebilirsiniz.
  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün günlük rutinlerinizle ilgili değişen koşullara adaptasyonda sizi hayal kırıklığına uğratan hisler içinde olabilirsiniz. Düşüncelerinizi, ideallerinizi değiştirecek haberler alabilir ve kısa yolculuklar gerçekleştirebilirsiniz.

  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün yaratıcılığınız çok yüksek ancak harekete geçerken karşılaşacağınız engeller neticesinde hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Harcamalar konusunda ve kazançlarınız konusunda daha özenli olmanız gerekebilir.

  • 10

    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün eşiniz, aileniz, ortak çalışma yürüttüğünüz insanlar ile iletişiminiz yoğun olabilir. Duygularınızı ifade etmek ve kendi hislerinizi anlatma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün sorumluluklarınız neticesinde harekete geçmeniz gereken durumlar oluşabilir. Ancak duygularınızı, düşüncelerinizi ifade ederken açık olmaktan kaçınabilirsiniz. İnsanlar ile aranıza mesafe koymak isteyebilirsiniz.

  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün aşk hayatınız veya çocuklarınızla ilgili konularda duygusal açıdan sizi zor durumda bırakacak gündemleriniz olabilir. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle görüşmek isteyebilirsiniz.

  • 13
    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün kendi hayallerinizi gerçekleştirmek, duygularınızın anlaşılmasını bekleyebilirsiniz. Aile içinde yanlış anlaşılmalara neden olabilecek gelişmeler meydana gelebilir bu nedenle sakinliğinizi korumanız önemli olacaktır. Ailedeki kadın figürler ile ilgili sağlık sorunları ile ilgilenmeniz gerekli olabilir.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.