Günlük burç yorumları (18 Eylül 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 18 Eylül 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 18.09.2024 - 11:14

  • 1

    Sevgili astrolojiseverler hepinize merhabalar, bu sabah Ay tutulmasının etkisiyle uyanmakta güçlük çekebilir, gece uykunuzda çok fazla rüya görmüş olabilirsiniz. Bugün duygularınızı ifade etmek, hislerinizin anlaşılması konusunda daha hassas bir beklenti içinde olabilirsiniz.

    Zihinsel konularda çalışma sağlamak güç olabilir, herhangi bir olaya odaklanabilme konusunda zorluklar yaşanabilir. Daha çok ruhunuzu doyuracak, manevi anlamda kendinizi iyi hissetmenize yarayacak şeyler yapmak iyi hissettirebilir.  

  • 2

    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün duygusal anlamda bir gerilim hissedebilirsiniz. Geçmişte yaşananlar, bağımlılıklarınız, sınırlarınızı aşan olay ve kişiler ile bir hesaplaşma halinde olabilirsiniz. Sağlığınız ile ilgili konular ön plana çıkabilir, motivasyonunuzu sağlayabilmek adına olumlu şeylere odaklanmak iyi gelebilir

  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün arkadaşlarınız, sosyal çevrenizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Yaptığınız işlerin sonuçları, kazançlarınız ve kayıplarınız arasında karar vermeniz gereken durumlar oluşabilir. Yatırımlar konusunda bir karar almak bugün doğru olmayabilir. 

  • 4

    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün kariyer hayatınız, otorite konumundaki kadın figürler ile aranızda gerilimler meydana gelebilir. Gününüz çok yoğun geçebilir, sağlığınız ile ilgili konular önceliğinizde olabilir. 

  • 5

    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün eğitim, akademik konularda tamamlamanız gereken projelere odaklanabilirsiniz. Uzun yolculuklar konusunda bazı değişiklikler gündeme gelebilir. Hukuk ve adli süreçler konusunda sonuçlanmasını beklediğiniz şeyler artık lehinize sonuçlanabilir. Kardeşleriniz ile aranızda bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir.

  • 6

    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün finansal konularda bir planlama yapmak isteseniz de geleceğe yönelik bir karar almak zor olabilir. Kredi kullanmak, borç yapılandırmaları, sigorta ödemeleri, büyük harcamalar için istekli olabilirsiniz. 

  • 7

    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün partneriniz ile aynı fikir ve duygularda buluşmak güç olabilir. Kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Aynı zamanda mental ve fiziksel açıdan kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Ortaklar, iş çevrenizdeki insanlar ile bazı anlaşmalarınızı sonlandırabilirsiniz. 

  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün sağlığınız, çalışma rutinleriniz önceliğinizde olabilir. Çalışma koşullarınız, çalışma ortamınız ile ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. 

  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün aşk hayatınız ve arkadaşlarınız arasında sizi kararsız ve arada bırakan diyaloglar içinde kalabilirsiniz. Yatırımlarınız konusunda alacağınız kararlar çok risk içerebilir, tüm kazançlarınızı kaybetmemek adına riskten uzak durmanız önemli olabilir. Çocuklarınızın sağlık konuları gündeminizde olabilir

  • 10

    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün kariyer, ev işleri, konuları gündeminizde olabilir. İş ve çalışma hayatınız ile aile yaşantınız arasında bir gerginlik söz konusu olabilir. Sorumluluklarınız ve öncelik verdiğiniz konular arasında seçim yapmakta güçlük çekebilirsiniz. Ev ve aile hayatınız açısından kendinizi stres altında hissedebilirsiniz.

  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün kardeşleriniz, uzak akrabalarınız ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Yoğun telefon konuşmaları yapmak durumunda kalabilir, herhangi bir olayı anlamakta güçlük çekebilirsiniz. 

  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün finansal konular, kazançlarınız ve harcamalarınız konusu gündeminizde olabilir. Eğlence, yatırımlar, çocuklar veya aşk hayatınız için beklenmedik harcamalar gündeminizde olabilir. 

  • 13
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.