Günlük burç yorumları (17 Temmuz 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 17 Temmuz 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 17.07.2024 - 09:20 Son Güncelleme : 17.07.2024 - 09:22

  • 1

    Sevgili astrolojiseverler hepinize merhabalar, bugün özgürlüğümüz, kendi sınırlarımız herkesten ve her şeyden daha önemli olacak. Duygularımızı, sevgimizi ifade etmek bizim için daha önemli olabilir. İlişkilerde partnerlerin birbirlerine alan tanıması, duygusal anlamda daha rahat hissedilmesine yardım edecektir. Duygusal ilişkilerden, inandığımız insanlardan beklentilerimiz yüksek olabilir.

  • 2

    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün özgür olmak ve kendi fikirlerinizi ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda partnerinizin güzel bir sürprizi ile karşılaşabilir veya partnerinize bir hediye almak isteyebilirsiniz. Ticaret ile uğraşanlar için ilginç fırsatlar ile karşılaşılabilir.

  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün ortak gelirler, muhasebe konuları gündeminizde olabilir. Ailenizden maddi destek alabilir veya bankalardan kredi almak adına harekete geçebilirsiniz. 

  • 4

    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün eşiniz ve ortaklarınızla yeni bir konu üzerine anlaşma, konuşma yapabilirsiniz. Yakın çevrenizde bir organizasyona katılmak, kısa yolculukları organize etmek önceliğinizde olabilir. 

  • 5

    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün sağlığınızla ilgili konular önceliğinize olabilir. Günlük rutinlerinizi oluşturmak, sorumluluklarınız konusunda harekete geçmeniz gerekebilir. Iş konusunda alacağınız yeni sorumluluklar kazançlarınızı olumlu etkileyecektir.

  • 6

    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün duygularınızı ifade etmek, arkadaşlarınızla, partnerinizle birlikte olmak isteyebilirsiniz. Bugün sizin için en öncelikli konu hayatın keyfini çıkarmak olacak. Sevdiğiniz, sevildiğiniz insanlar ile beraber olmak isteyebilirsiniz.

  • 7

    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün aileniz ile ilgili konular önceliğinizde olacak. Annenizle olmak, onunla konuşmak isteyebilirsiniz. Evinizle ilgilenmek, yaşam alanlarınızı düzeltmek isteyebilirsiniz. 

  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün çok fazla yer değiştirmeniz gerekebilir. Kısa yolculuklar veya ziyaret etmeniz gereken yakınlarınız olabilir. Eğitimler konusunda arkadaşlarınızla beraber yeni arayışlar içinde olabilirsiniz.

  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün kazançlarınız ve harcamalarınız konusu önceliğinizde olacak. Maddi yükümlülükleriniz konusunda bir denge arayışına girebilirsiniz. Kazançlarınızı artırabilmek adına harekete geçebilirsiniz. 

  • 10

    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün kendinizle ilgilenmek, imaj değişimleri, estetik konuları önceliğinizde olabilir. Sevginizi anlatmak, duygularınızı paylaşmak önceliğinizde olabilir. Partnerinizin sizden beklentilerini öğrenmek isteyebilirsiniz. 

  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün kendi içinize dönmek, hayatınızdaki sorumluluklarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Hayatınızdaki kadınlardan destek almak, işlerinizi yola koymak önceliğinizde olabilir.

  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün arkadaşlarınızla olmak, eğlenmek isteyebilirsiniz. Tatil ve seyahat programlarınızı düzenlemek, ortaklarınızla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Çocuklar ve aşk hayatınızdaki konularda denge arayışında olabilirsiniz.

  • 13
    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün kariyer konusunda yapacağınız başlangıçlar, çalışma arkadaşlarınızdan alacağınız destek ile çok fazla büyüyebilir. Duygularınızın, düşüncelerinizin daha fazla görünür olduğu bir etki yaşayabilirsiniz. Başarılarınızın takdir edileceği bir gün sizi bekliyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.