Günlük burç yorumları (17 Eylül 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 17 Eylül 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 17.09.2024 - 12:05

  • 1

    Sevgili astroloji severler hepinize merhabalar, tutulma hattına yaklaşmış durumdayız. Bugün itibaren Ay Satürn kavuşumu gerçekleşiyor. Tutulma sırasında Ay’ın Satürn’ü kapatıyor olması da, sistemsel sorunların, devlet otoriteleri, sınırların belirsizliği, duygusal konuların kontrolsüzlüğü, dürtüsel davranışların artışı iki gün boyunca çok net hissedilir olabilir. İnsanın gölge yönlerinin kontrolü elden çıkıyor. Merkür ile bu kavuşumun karşıtlık açı yapması, duygu ve mantık arasındaki çekişmeyi ortaya çıkarabilir. Düşüncelerdeki detaylı akıl, analiz isteği, duygular ve dürtülerdeki bütünsellik arasında çatışmalar ortaya çıkacaktır. Herhangi bir konu hakkında karar vermek, seçim yapmak için bu günler çok uygun olmayabilir.

  • 2

    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün kendinizi daha serbest bırakabilir, duygusal ve ruhsal anlamda sizi sıkıştıran, bunaltan konulara daha fazla eğilebilirsiniz. Sağlığınız ve günlük yaşantınız ile ilgili harekete geçmek isteseniz bile başarılı sonuçlar elde edilmesi zor olabilir.

  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün yatırımlar, finansal konularda yapacağınız işlemler konusunda dikkatli olmanız gerekebilir. Karar vermekte güçlük çekebilirsiniz. Aşk hayatınızda anlaşılmadığınızı hissedebilir, çocuklar konusunda iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Kendi düşüncelerinizin, fikirlerinizi ortaya koymak isterken başkalarının duyguları size engel olabilir.

  • 4

    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün ev içinde düzen yapmaya gayret etseniz de başarılı sonuçlar alamayabilirsiniz. Evinizde toparlanmaya çalışmak, aile içi ilişkileri düzenlemek adına harekete geçseniz bile sonuç almakta güçlük çekebilirsiniz. Kariyer konusunda sistem oturtmakta güçlük çekebilir, işin temelini oluşturmakta belirsiz konular ile karşılaşabilirsiniz.

  • 5

    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün yakın çevreniz, kardeşleriniz ile aranızda fikir ayrılıkları meydana gelebilir. Adalet, hukuk mekanizması ile ilgili ortaya çıkan durumlar karşısında canınız sıkkın olabilir. Seyahatler konusunda vize başvuru konularında bazı gecikmeler meydana gelebilir.

  • 6

    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün finansal konular, ticari girişimler için harekete geçebilirsiniz ancak ödemeler konusunda belirsizlikler meydana gelebilir. Diş ağrıları, yumuşak doku rahatsızlıkları ortaya çıkabilir.

  • 7

    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün diğer insanların duygularını anlamakta güçlük çekebilirsiniz. Davranışsal sorunların temelindeki şeyleri düşünürken diğer insanlar ile uyum sağlayamadığınızın farkına varabilirsiniz.

  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün sağlığınınız ile ilgili konularda herhangi bir sonuç beklemek, tahlil yaptırmak, genel sağlık konuları ile ilgilenmek önceliğinizde olabilir.

  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün aşk hayatınızdaki belirsizlikler, dürtüsellik konuları ön planda olabilir. Arkadaşlarınızın duygusal ihtiyaçlarınızı görmemesi, fark etmemesi sizi biraz hayal kırıklığına uğratabilir.

  • 10

    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün evinizde otorite figürleri ile aranızda bazı gerilimler meydana gelebilir. Kariyer hayatınız açısından bazı detaylara çok fazla kafanızı takabilirsiniz.

  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün yakın çevrenizdeki insanlar, kardeşleriniz ile uzlaşı sağlamak konusunda güçlük çekebilirsiniz. Genel olarak iletişim yoğunluğu yaşanabilecek durumlar oluşabilir.

  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün finansal konular, alacak verecek konuları gündeminizde olabilir. Resmi kurumlar ile ilgili konular gündeminizde olabilir, muhasebe, borçlar konusu, kazançlarınız ile ilgili konular gündeminizde olabilir.

  • 13
    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün kendinizle ilgili karar almakta güçlük çekebilirsiniz. Başkalarının fikirleri, düşünceleri konusunda etki altında kaldığınızı hissedebilirsiniz. Otorite oluşturmak, sistem oluşturmak konusunda sizi oyalayan konular gündemde olabilir.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.