Günlük burç yorumları (16 Haziran 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 16 Haziran 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 16.06.2024 - 12:21

  • 1

    Sevgili astrolojiseverler hepinize merhabalar, bugün Ay terazi burcundaki hareketine devam ediyor, sevdiklerimiz ile konuşmak, duygularımızı paylaşmak konusunda bazen politik olmamız gerekebilir. Ancak Venüs ve Merkür'ün İkizler burcundaki kavuşumu çok fazla bilgi alışverişinin olacağı, pek çok insanın bir arada olduğu, ziyaretlerin yoğun geçeceği bir bayram günü olduğunu gösteriyor.

  • 2

    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün başkalarının duygularını anlamak, dinlemek adına hareket edebilirsiniz. Eşiniz, partneriniz ile keyifli bir zaman geçirebilirsiniz.

  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün çok fazla ziyaret gerçekleştirmeniz gerekebilir. Günlük yapmanız gereken işleri bitirmek adına rahat davranabilirsiniz. Etrafınız kalabalık ve size yardım eden insanlar ile dolu olacak.

  • 4

    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün çok konuşacak, çok fazla iletişim kuracağınız konularınız olacak. Üretkenliğiniz, enerjiniz oldukça yüksek, insanların dikkatlerini çok kolay üzerinize çekebilirsiniz. Çocuklar ve aşk hayatınızla ilgili konular keyifli geçecektir.

  • 5

    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün aileniz, akrabalarınızla görüşmeden geçirmek sizin için pek mümkün değil. Aile bireylerini bir araya getirmek, ilişkileri dengeye getirmeye çalışabilirsiniz. Anneniz ile yuvanızda olmak sizi huzurlu hissettirecek.

  • 6
    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün uzun süredir görüşmediğiniz insanlar ile bir araya gelebilirsiniz. Çok fazla iletişim kurmanız ve seyahat etmeniz gereken bir gün olabilir. Tatil gününde bile ticari konuları düşünmeye ve ortaklarınızla ilgili girişimlerinize odaklanmaya devam edebilirsiniz
  • 7

    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün sevgi görmek, değer bilmek konusunda etrafınızdaki insanların yaklaşımları kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir. sevdiğiniz şeyleri paylaşmak, çoğaltmak arzusunda olabilirsiniz.

  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün kendinizle ilgili konuları açıklamak, ilişkiler, duygular, iletişim konularına daha fazla odak geliştirebilirsiniz. etrafınızdaki insanlar ile aranızdaki uyuma öncelik vereceksiniz. Sizinle aynı düşüncede ve fikirde olan insanlar ile vakit geçirmek isteyecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün kendi dünyanız ile başbaşa kalmak isteyebilirsiniz. En samimi olduğunuz insanlar, kendinize en yakın gördüğünüz kişiler ile görüşecek ve içtenlikte duygularınızı paylaşmak isteyeceksiniz. İlişkiler konusunda kafanızı karıştıran konular için yakınlarınızdan tavsiye almak isteyebilirsiniz.

  • 10

    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün sosyalleşmek, gezmek tam olarak özgürlüğüğünüzü yaşamak isteyebilirsiniz. arkadaşlarınızın ve çevrenizdeki insanların sizinle ilgili düşünceleri ve fikirleri kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Etrafınız kalabalıkşacak ve o kalabalıkların içinde kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün görünür olmak ve insanların takdirini toplamak isteyebilirsiniz. özellikle otorite figürlerinden bekleyeceğiniz onay sizin için kritik hale gelebilir. Davranışlarınızın onaylanması konusundaki isteklerinizi dengeye getirmeniz gerekebilir. Sorumluluklar, sağlığınızla ilgili konularda kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz.

  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün seyahat etmek, gezmek partnerinizle keyifli vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Duygularınızın esiri olmaktan çıkıp, özgürlüğünüzün keyfini çıkarmalısınız. uzak yolculuklar veya uzak akrabalarınızla olan görüşmelerinizden keyif alacaksınız.

  • 13
    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün derinlerdeki duygularınızı anlatmak ve aileniz tarafından anlaşılmak isteyebilirsiniz. Önceliğiniz başkalarının size kıymet vermesi ve bu kıymeti göstermesi yönünde olabilir. Başkalarından beklentilerinizin karşılanacağı bir gün olacak. duygusal açıdan uzun süredir bu kadar iyi hissetmemiş olabilirsiniz.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.