Günlük burç yorumları (14 Temmuz 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 14 Temmuz 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 14.07.2024 - 12:03

  • 1

    Sevgili astroloji severler hepinize merhabalar, bugün denge arayışında olacağız. Ancak bu arayışımız bazen sonuçsuz kalabilir. Düşüncelerimizi, fikirlerimizi anlatmak, ifade etmek veya anlaşılır olmak zor olabilir. Karşılaştığımız pek çok kişinin güç elde edebilmek adına ne hayatlarından pek çok şeyi feda edebileceklerini gözlemleyebilirsiniz. Bugün kazalara, aksaklıklara açık bir gün, seyahat ederken veya kalabalık ortamlardayken dikkatli olmalısınız.

  • 2
    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün diğer insanlar ile konuşmak, iletişim kurma ihtiyacında olabilirsiniz. Partnerinizle vakit geçirmek iyi gelebilir ancak sebebini bile unutacağınız gerilimlere dikkat etmelisiniz. Ortak girişimler veya ortak hareket edebilmek için kendinizden ödün vermeniz gerekebilir.
  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugünü güzelleştirmek ve dinlenebilmek için yaptığınız planları bozacak gelişmeler meydana gelebilir. Ani yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Boyun ve boğaz bölgenizde ağrılar meydana gelebilir. Bademcikleri olanlar, tiroit rahatsızlıkları olanlar bugünlerde ilaç kullanımlarına, doz ayarlamalarına dikkat etmeli.

  • 4
    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün aşk hayatınızda dengeyi bulabilmek, keyifli vakit geçirebilmek adına harekete geçeceksiniz. Çocuklarınızın sağlık konuları gündeminizde olabilir. Üretmek ve içinizden gelenleri konuşurken biraz daha dikkatli olmanız gerekebilir.
  • 5
    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün aileniz ve evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dekorasyon konularına yönelmek, evinizde misafir ağırlamak gibi planlarınız olabilir. Yorgun hissedebilir ve arkadaşlarınızdan veya ailenizden yardım isteyebilirsiniz.
  • 6
    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün iletişim konusunda yoğun bir gün sizi bekliyor. Hayatınızdaki otorite konumundaki kişilerin sağlık durumları ile ilgili haberler alabilirsiniz. Sürekli yer değiştirmeniz ve bilgi alma çabasında olacaksınız.
  • 7
    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün finansal dengenizi bulabilmek ve harcamalarınızı kontrol etmek isteyebilirsiniz. İçsel olarak kendinizi güçlü hissediyorsunuz ancak sosyal ortamlarda kendinizi tam ifade edemediğinizi düşünebilirsiniz.
  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün kendinizle ilgilenmek isteseniz bile sorumluluklarınız buna pek müsaade etmeyebilir. Günlük yaşamınızda plan dışı gelişen durumlar karşısında sakinliğinizi veya dengenizi korumak zor olabilir.

  • 9

     Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün kendi dünyanıza kapanıp diğer insanlar ile aranıza mesafe koymak isteyebilirsiniz. Partneriniz veya bugünlerde çok görüştüğünüz insanların hayatınızdaki etkisi yüksek olacaktır. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz ancak yine de kontrolü ele almaya çalışırken dikkatli olmalısınız. Gizlenen pek çok duygu ve düşüncenin ortaya çıkması muhtemel olacaktır.

  • 10
    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün arkadaşlarınızla görüşmek, yolculuk yapmak, kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Günlük rutinlerinizin dışına çıkmak sizi iyi hissettirecektir. Boyun ağrıları, trafik kazalarına karşı dikkatli olmalısınız.
  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün duygularınızın görünür olmasını, anlaşılmasını bekleyebilirsiniz. Çocuklar ve aşk hayatınızda yaşadığınız deneyimler karşısında dengenizi bulmak zor olabilir.

  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün özgürleşmek, diğer insanlardan bağımsızlaşmak isteyebilirsiniz. Aile içinde yaşanan olaylar, evinizle ilgili sorunlar uzaklaşmanıza sebep olabilir.

  • 13
    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün harcamalarınızı, borçlarınızı dengeye getirme arayışında olabilirsiniz. 16 Temmuz tarihine kadar trafikte dikkatli olmalısınız. Kardeşleriniz, yakın çevrenizde trafik kazaları yaşanabilir.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız