Günlük burç yorumları (13 Temmuz 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 13 Temmuz 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 13.07.2024 - 10:59

  • 1

    Sevgili astrolojiseverler hepinize merhabalar, bugün ilişkilerde, hayatta denge arayışımız yükselebilir. Sevdiğimiz şeyleri kaybetme korkusu, ilişkilerde manipülatif davranışlar çok fazla hissedilebilir.  Ani gelişen olaylar, gerilimler, tartışmalar, kazalar olabilir. Günü sakin atlatmaya gayret göstermelisiniz.  

  • 2

    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün diğer insanlar ile ilişkileriniz önceliğinizde olacak. Kendinizi ifade ederken sert davranışlardan kaçınmalısınız. İş ortaklarınız veya eşinizle finansal konularda fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. 

  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün sağlığınızla ilgili konularda zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Günlük işlerinizde neye vakit ayıracağınız konusunda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınız veya çalışanlarınız ile ilgili konular gündeminizde olacak.

  • 4

    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün duygularınızı, düşüncelerinizi paylaşmak isteyecek, samimiyet kuracağınız ilişkiler geliştirebilirsiniz. Çocuklar ve aşk hayatınız konusunda hareketli bir gün sizi bekliyor.

  • 5

    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün aileniz ile ilgili konular önceliğinizde olacak. Aile ilişkilerinizde denge arayışınız yüksek olacak, aynı zamanda kadınların sağlığı, anne sağlığı ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Bugün acil hastane ziyaretleri gerçekleştirmeniz gerekebilir. 

  • 6

    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün kardeşler, komşular, yakın akrabalar ile ilgili konular önceliğinizde olacak. İletişim kurmak, kendi duygularınızı anlatmak isteyeceksiniz. Eşiniz veya partnerinizle olan ilişkilerinizde gergin tutumlardan kaçınmalısınız

  • 7

    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün değerli olduğunuzu hissetmeye ihtiyacınız olabilir. Başkalarının sizinle ilgili düşüncelerini daha fazla önemseyeceksiniz. Finansal konularda bütçenizi dengeleyebilmek adına, beraber çalıştığınız kişilerden destek alabilirsiniz.

  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün kişisel bakımınız, kendinizle ilgili konular önceliğinizde olacak. Güzellik ve estetik müdahalelerde yapacağınız değişiklikleri sağlık açısından doğru değerlendirmeniz gereli olacak.

  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün duygusal açıdan kendi içinize dönmek, duygularınızı tartmak isteyebilirsiniz. Partneriniz veya ortağınızla ilgili konularda denge sağlamak sizin göreviniz haline dönüşmüş olabilir. Hayatınızdaki insanların saldırgan tavırları bugünlerde sizi zorlayabilir. 

  • 10

    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün arkadaşlarınızla olmak, sosyalleşmek, dertleşmek isteyebilirsiniz. Sağlık ve günlük rutinlerinizde çok zorlandığınızı ve gücünüzü toparlayamadığınızı hissedebilirsiniz. Yolculuklar sırasında dikkatli olmalısınız, kazalara açık bir gün olabilir. 

  • 11
    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün duygularınızın anlaşılmasını başkaları tarafından görülmesini isteyebilirsiniz. Finansal konularda yapacağınız harcamalara dikkat etmelisiniz, ticari konularda verimsiz bir gün olabilir.
  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün seyahatler, eğitimler konusu önceliğinizde olacak. Eşiniz veya ortaklarınızla aranızda anlaşmazlıklar meydana gelebilir. Mahkemeler ve hukuk ile ilgili konularda alacağınız haberler canınızı sıkabilir.   

  • 13
    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün sağlığınızla ilgili konularda beklenmedik rahatsızlıklar meydana gelebilir. Günlük rutinleriniz sizi çok fazla yorabilir. Çocuklarınızın sağlığı ile ilgili konular önceliğinizde olabilir. Aşk hayatınızda sizi hayal kırıklığına uğratacak konular gündeme gelebilir.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız