Günlük burç yorumları (12 Eylül 202

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 12 Eylül 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 12.09.2024 - 10:36

  • 1

    Sevgili astrolojiseverler hepinize merhabalar, bugün iletişim ve duygusal konularda mantık ifadeleri daha fazla ön plana çıkacaktır. Ancak öğle saatlerinde Ay-Mars karşıtlık açısı sahiplenme, ait olma kavramına uymayan kişiler için sıkıntılı süreçler yaşatabilir. Kıskançlıkların çok fazla gündeme geldiğini görebilirsiniz.  

  • 2

    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün çalışma hayatınız, aile sorumluluklarınız, iş düzeninizle ilgili konular önceliğinizde olabilir. Kariyer hayatınızda iş bağlantılarınız ile, çalışanlarınız ile pek çok projenizi tamamlama fırsatı bulabilirsiniz. İçsel huzursuzluğunuz sizi tamamen kariyer konusuna itebilir. Bugün duygularınızı ifade ederken biraz mesafeli olmayı ve sınır çizmeyi seçebilirsiniz. 

  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün eğitim, seyahat konuları gündeminizde olabilir. Trafikte dikkat etmeniz, tartışmalardan uzak durmalısınız. Partneriniz ile keyifli bir gün geçirebilirsiniz. 

  • 4

    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün finansal konular, ödemeler, harcamalar konusu gündeminizde olabilir. Eviniz ile ilgili bazı harcamalar gündeminizde olabilir. 

  • 5

    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün eşiniz, ortaklarınız ile ilgili konular önceliğinizde olabilir. Eşinizin duygusal açıdan mesafeli olduğunu fark edebilir ve sebeplerini öğrenmek isteyebilirsiniz. Konuşmak ve iletişimde olmak sorunları çözebileceğinizi gösteriyor. 

  • 6

    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün sağlığınız, günlük rutinleriniz ile ilgili konular önceliğinizde olabilir. Hastane kontrolleri, sağlık tetkikleri açısından harekete geçebilirsiniz. 

  • 7

    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün duygularınızı ifade ederken zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Çocuklarınız, aşk hayatınız ve arkadaşlarınız arasında bazı tatsızlıklar meydana gelebilir. Ancak iletişim gücünüz ile bu sorunları çözmek adına harekete geçebilirsiniz. 

  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün, aileniz, ev yaşamınız ile ilgili konular önceliğinizde olabilir. Ev dekorasyonu, tadilat gibi konular ile ilgilenmeniz gerekebilir. Aile ile yapılan işler, aile ortaklıkları arasında sorunlar meydana gelebilir. 

  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün yolculuklar, seyahatler, eğitim konularında harekete geçebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve yakın çevreniz ile keyifli vakit geçirebilirsiniz. Yolculuklar sırasında kazalara dikkat etmelisiniz. 

  • 10

    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün kazançlarınız, harcamalarınız konusunda harekete geçmeniz gerekebilir. Kariyer hayatınızla ilgili yeni anlaşmalar ve bağlantılar finansal dengenizi sağlamanıza yardım edebilir. 

  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün kendi bakımınız, kişisel gelişiminiz ile ilgili konular önceliğinizde olabilir. Partneriniz ile tartışmalar, gerilimlerden uzak durmalısınız.  

  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün kendi içinize kapanmak isteyebilir, sağlığınız ile ilgili kontrolleri gerçekleştirebilirsiniz. Çalışanlarınızın sağlığı veya beraber çalıştığınız insanların sağlığı ile ilgili konular gündeminizde olabilir. 

  • 13
    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün arkadaşlarınız, sosyal çevreniz ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Arkadaşlarınız, eşiniz ile seyahat planları oluşturabilirsiniz. Çocuklarınızın sağlığı ile ilgili konular gündeminizde olabilir.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.