Günlük burç yorumları (11 Temmuz 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 11 Temmuz 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 11.07.2024 - 09:18

  • 1

    Sevgili astroloji severler hepinize merhabalar, bugün engellere rağmen kalıcı bir şeyler üretebilmek, kendi değerimizi tam anlayabilmek adına harekete geçeceğiz. Mars ile Uranüs’ün kavuşuma doğru gittiği bugünlerde sevilen kadın sanatçılar ile çarpıcı haberler alınabilir. İletişim ve ulaşım konusunda meydana gelebilecek kazalara karşı özenli ve sakin olmak gerekli. Bugünlerde anlık öfke sorunları geri dönüşü olmayan problemlere yol açabilir.

  • 2
    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün ortaklarınızdan, ailenizden beklenmedik sürprizler veya destekler görebilirsiniz. Çalışanlarınızın sağlığı ile ilgili konular ve kendi sağlığınızla ilgili konular önceliğinizde olabilir. Rutinlerinizi değiştirmek, düzenlemek adına bazı kararlar alabilirsiniz.
  • 3
    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün duygusal ilişkilerde, arkadaşlıklarınızda anlaşılmadığınızı hissedebilirsiniz. İletişim konusunda sezgilerinizi dinlemenizde fayda var. Başkalarıyla gireceğiniz tartışmalardan zarar görebilirsiniz. Bu nedenle sakin kalmaya özen göstermelisiniz.
  • 4

    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün eviniz ve kariyer sorumluluklarınız ile ilgili konularda sıkışmış hissedebilirsiniz. Duygusal açıdan kendi içinize dönmek ve diğerleri ile bağlantınızı kesmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili toparlamak ve düzenlemek yapmak önceliğinizde olabilir.

  • 5
    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün yakın çevreniz, kardeşleriniz, akrabalarınızla ilgili tatsız meseleler canınızı sıkabilir. Diğerleriyle iletişim kurmaya çabalarken anlaşılmadığınızı hissedebilirsiniz.
  • 6

    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün finansal konularda yeni düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Kariyer konusunda otorite figürleri ile aranızda geçecek diyaloglara dikkat etmelisiniz. Gerilimler neticesinde işten ayrılmaya kadar gidebilecek ve sizi maddi anlamda zorlayabilecek süreçler meydana gelebilir.

  • 7
    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün duygularınızın görünür olması, konuşmak ve tüm engellenmelere rağmen anlaşılmaya çalışabilirsiniz. Kariyer ve iş konusunda fırsatlara açık olmalısınız.
  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün hastaneler, sağlık kontrolleri gibi öncelikleriniz olabilir. Günlük sorumluluklarınızı yerine getirmek, işlerinizi halledebilmek için fazla efor sarfetmeniz gerekebilir.

  • 9
    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün arkadaşlarınız ve aşk hayatınızla ilgili konularda sizi hayal kırıklığına uğratacak gelişmeler meydana gelebilir. Partnerinizle aranızda yaşanacak gerilimler ilişkinizi kopma noktasına taşıyabilir bu nedenle dile getireceğiniz şeyleri özenle seçmelisiniz.
  • 10
    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün kariyer ve iş konusunda ortaklarınızla konuşmanız, planlama yapmanız gerekebilir. Ev içinde yeni düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Aile içindeki bireyler ile uzaklaşmak, tatil planlamak isteyebilirsiniz.
  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün seyahat ve gezi konuları gündeminizde olabilir. Diğer insanlardan uzaklaşmak, özgürleşmek isteseniz de bu konuda bugün başarılı olamayabilirsiniz.

  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün muhasebe konuları, finansal durumunuzla ilgili konular önceliğinizde olabilir. Beraber çalıştığınız insanlar veya çalışanlarınızın kazançları ile ilgili bir düzenleme yapmanız gerekebilir.

  • 13
    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün eşiniz veya ortaklarınızla ilgili konularda gerilim hissedebilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili seyahat planları, eğitim konuları önceliğinizde olabilir.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız