Birbirlerinin her zaman rakibi olan burçlar! Çatışma yaşamaları an meselesi

Astrolojideki bazı burçlar birbirleriyle her zaman rekabet içinde olabilir. Genellikle zıt düşüncelerde olan bu burçların uyum sağlayabilmesi zordur. İşte en şiddetli rekabeti ve çatışmayı yaşayan burçlar...

Haberler ntv.com.tr 23.09.2024 - 12:28

  • 1

    KOÇ VE TERAZİ

    Koçlar genellikle hayata karşı doğrudan ve pratik yaklaşımlarıyla bilinirken, Teraziler daha diplomatiktir. Bu genellikle büyük çatışmalara ve önemli tartışmalara neden olur, hayal kırıklığına ve rahatsızlık hissine yol açar. Teraziler karar vermeden önce tüm seçeneklerini analiz etmeyi tercih ederken, Koçlar daha hızlı ve net sonuçları tercih eder. Bu burçlar arasındaki zıt davranışlar ve karar alma tarzları arasındaki fark, iki burç arasında öfke ve rahatsızlığa yol açar.
  • 2

    KOÇ VE OĞLAK

    Koç ve Oğlaklar, durumları algılamanın inanılmaz derecede farklı yollarına sahip olmaları konusunda sıklıkla çatışırlar. Koçlar, genellikle hızlı davranıp fazla düşünmeden bir şeye atlayan son derece dürtüsel doğalarıyla bilinirken, Oğlak bireyleri planlamayı ve durumları dikkatlice analiz etmeyi tercih eder.

    Koç heyecan ve anında tatmin arar, oysa Oğlaklar kapsamlı bir şekilde düşünür ve pratikliğe ve görüş ve yaklaşımlardaki farklılıklara dayalı tartışmalara ve çatışmalara yol açan sonuçlara dayalı kararlar alır.

  • 3

    AKREP VE KOVA

    Akrep ve Kova burçları, duygusal derinlik ve mesafedeki farklılıklar konusunda sıklıkla birbirleriyle çatışırlar.

    Akrepler derin duyguları ve yoğun hisleriyle bilinirken, Kova daha mesafeli olma eğilimindedir ve bağımsızlıklarına derin bir şekilde değer verir.

    Akrepler, derin ve duygusal bağlantılar konusunda son derece tutkuludur, Kova burcu olanlar ise ilişkilere bazen mesafeli ve duygusuz olarak algılanabilecek soğukkanlı ve rasyonel bir zihniyetle yaklaşır.

    Yaklaşımlardaki bu yoğun fark, kayıtsızlık ve çatışma duygularına büyük ölçüde katkıda bulunur.

  • 4

    ASLAN VE BOĞA

    Aslanlar inanılmaz derecede dışa dönük ve talepkar kişilerdir. Her an ilgi odağı olmak isterler,

    Boğa burçları  ise tam tersidir ve konfor alanlarında olmayı severler, istikrara ve tanıdık bir ortama değer verirler. Çevreye yönelik bu farklı tercih, iki burç arasında ciddi çatışmalara ve tartışmalara neden olur.

    Dahası, hem Aslan hem de Boğa inatçı ve egoist kişilikleriyle bilinir, ikisi de durumlarda taviz vermeye istekli değildir ve bu da daha fazla çatışmaya yol açar.

  • 5

    AKREP VE ASLAN

    Aslanlar ve Akrepler, etkileşimlerinde benzersiz bir çekiciliğin yanı sıra farklılıklar ve çatışmalar gösterebilen son derece güçlü ve farklı kişiliklere sahiptir ve bu da onları büyük düşmanlar haline getirebilir. Bu burçların her ikisi de gizlilik ve açıklık, güçlü bir kontrol arzusu ve önemli güç mücadeleleri temelinde ciddi çatışmalar yaşayabilir.

    Akrepler özel ve gizemli olmalarıyla bilinirler, öte yandan Aslanlar dikkat ve spot ışığı altında gelişirler, açık bir kitap gibidirler.

    Dahası, hem Aslanlar hem de Akrepler güçlü kişiliklere ve büyük çatışmalara neden olabilecek kontrol sahibi olma arzusuna sahiptirler.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.