Yurtdışı Seçim Sonuçları Açıklandı 2023: Türkiye Cumhurbaşkanlığı Yurtdışı Seçim Sonuçları tıkla öğren!

Yurtdışı seçim sonuçları son dakika verileriyle NTV Haber'de! YSK'nın seçim sonuçlarına dair yayın yasağını kaldırması ardından, 2023 Türkiye geneli ve yurtdışı cumhurbaşkanlığı 2.tur seçim sonuçlarına dair son dakika verileri anlık olarak açıklanmaya devam ediyor. Hangi cumhurbaşkanı adayının önde olduğunu ve bulunduğun ülkedeki oy oranını öğrenmek için secim.ntv.com.tr adresine tıkla öğren!

Haberler 29.05.2023 - 09:36

  • 1

    28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarında son dakika gelişmeler, Türkiye’nin yanı sıra yurtdışında yaşayan seçmenlerin de ana gündeminde yer alıyor. Yurtdışı temsilciliklerinde veya gümrüklerde oy kullanan vatandaşlar, açılan sandık oranını, yurt dışı seçim sonucunu, anlık ve canlı olarak takip ediyor. Seçim sonuçları sayfamızdan, açılan sandıklar doğrultusunda yurtdışı oy oranlarını hızlıca görüntüleyebilirsiniz. 

    YURTDIŞI SEÇİM SONUÇLARINDA SON DURUM

    Anadolu Ajansı'nın verilerine göre:

    Saat 22,30 itibarıyla sandıkların yüzde 93,11'i açıldı.

    Recep Tayyip Erdoğan: Yüzde 59,49

    Kemal Kılıçdaroğlu: Yüzde 40,51

    Katılım oranı: Yüzde 46,95

  • 2

    CUMHURBAŞKANLIĞI YURTDIŞI SEÇİM SONUCU CANLI İZLE!

    Yurtdışı seçim sonuçları, secim.ntv.com.tr adresinden anlık ve canlı olarak izlenebiliyor. Seçim sayfamızdan bulunduğunuz ülkeyi seçerek cumhurbaşkanı adaylarının aldıkları oy oranlarını anlık olarak görüntüleyebilirsiniz. 

    YURTDIŞI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

  • 3

    YURTDIŞI OY ORANLARI

    Yurtdışı seçim sonuçlarında anlık veriler, oy sayımının başlaması ve YSK tarafından veri girişinin sağlanmasıyla birlikte açıklanıyor. Son zamanların rekor katılımın sağlandığı 2023 cumhurbaşkanlığı yurtdışı seçiminin oy oranları ayrıntılarıyla secim.ntv.com.tr adresinde yer alıyor.
  • 4

    YURTDIŞI AÇILAN SANDIK ORANI

    Yurtdışı oy oranlarının yanı sıra açılan sandık oranını da secim.ntv.com.tr adresinden görüntülemek mümkün. Bu adres üzerinden bulunduğunuz ülkede açılan sandık oranını görüntüleyebilir, hangi adayın önde olduğunu öğrenebilirsiniz.
  • 5

    YURTDIŞI SEÇİM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

    Cumhurbaşkanlığı yurtdışı seçim sonuçlarına dair ilk veriler akşam saatlerinde gelmeye başladı. Yurtdışı seçmenler 20-28 Mayıs tarihleri arasında 2.tur cumhurbaşkanlığı seçimi için oy verme işlemlerini gerçekleştirmişti. Tüm sandıkların açılması ve oy sayımının tamamlanması ardından yurtdışı seçim sonuçları ilan edilecek.
  • 6

    YURTDIŞI SEÇİM SONUÇLARINI ANLIK VE CANLI NASIL TAKİP EDERİM?

    Cumhurbaşkanlığ 2. tur yurtdışı seçim sonuçları, canlı seçim haritası, 2023 seçimlerine ilişkin son dakika gelişmeleri ntv.com.tr sayfasından anlık olarak takip edilebilecek. 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi için yurtdışı seçim sonuçlarında açılan sandık oranı nedir? Ne kadar oy kullanıldı? Geçerli oy, toplam seçmen ve katılım oranına daha fazla bilgiye NTV Haber’den ulaşabilirsiniz.

    TÜRKİYE GENELİ 2. TUR SEÇİM SONUCU İÇİN TIKLAYIN

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.