Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman? (Uzman öğretmenlik sınav yerleri için gözler MEB'te)

Uzman öğretmenlik sınavı tarihi, MEB tarafından sınav giriş yerlerinin açıklanmasını bekleyen adayların gündemin yer alıyor. Eğitimlerini başarıyla tamamlamış olan öğretmenlerin, uzman öğretmen olabilmeleriyle için girecekleri yazılı sınav için geri sayım başladı. Peki, uzman öğretmenlik sınavı ne zaman yapılacak, sınav yerleri ne zaman açıklanacak?

Haberler ntv.com.tr 10.11.2023 - 16:54

2023 uzman öğretmenlik sınavının ne zaman yapılacağı, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı'na girecek olan adayların gündeminde yer alıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenecek olan sınav öncesinde, sınav giriş yerlerinin açıklanacağı tarih belli oldu. Peki, uzman öğretmenlik sınavı ne zaman?

UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAVI NE ZAMAN?

Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı 19 Kasım 2023 tarihinde saat 10.00’da 81 il sınav merkezinde yapılacak.

Sınav fotoğraflı giriş belgesi ile kimlik kontrollerinin ve salonlara yerleştirmenin zamanında yapılabilmesi için adaylar saat 09.30’da sınava katılacakları binada hazır bulunacak.
SINAV GİRİŞ BELGESİ NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Uzman öğretmenlik sınavı giriş belgesi, 13 Kasım 2023'te "http://www.meb.gov.tr" internet adresinden yayımlanacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.