ÖSYM tarih verdi: Gelir İdaresi Başkanlığı Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı (GUY) sonuçları ne zaman açıklanacak?

Gelir İdaresi Başkanlığı Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı (GUY) sonuçları için geri sayım sürüyor. ÖSYM tarafından yayımlanan duyuruya göre, GUY sonuçları temmuz ayında ilan edilecek. Peki, Gelir İdaresi Başkanlığı Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı (GUY) sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberler 23.07.2024 - 12:09

Gelir İdaresi Başkanlığı Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınav (GUY) sonuçları bu hafta ilan edilecek. ÖSYM sınav takvimi içerisinde sonuçların açıklanacağı tarihi duyurmuştu.

GUY SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM’nin sınav takvimi içerisinde yer alan bilgilere göre GUY sonuçları 25 Temmuz 2024 tarihinde açıklanacak. Sonuçlar kurumun “sonuc.osym.gov.tr” adresinden öğrenilebilecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.