Novakid İngilizce öğrenen gençlerden oluşan küresel bir topluluk kuruyor | 4-12 yaş arası çocuklar için uluslararası gruplarda İngilizce konuşma pratiği

Novakid World Kids Academy çocukların İngilizce öğrenme ve pratik yapma yöntemlerinde devrim yaratıyor! (İLANDIR)

Haberler ntv.com.tr 27.09.2024 - 17:20

50'den fazla ülkeden öğrenciler artık dinleme becerilerini artırmak, telaffuzlarını geliştirmek ve harika aksanlar oluşturmak için canlı uluslararası gruplarda İngilizce konuşma pratiğinin tadını çıkarabiliyor. 4-6 öğrenciden oluşan küçük gruplar halinde dünya çapındaki akranlarıyla bağlantı kurarak dil öğrenmeyi doğal ve eğlenceli hale getiren gerçek sohbetlere dâhil oluyorlar.

Şimdiden 17.000'den fazla çocuk dinamik çevrimiçi topluluğumuza katıldı ve gerçek anlamda uluslararası bir ortamda İngilizce pratiği yapıyor. Ebeveynler, çocuklarının güven kazandığını, arkadaş edindiğini ve temel İngilizce iletişim becerilerini geliştirdiğini görmeyi seviyor.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

Ebeveynlerin ihtiyaçlarını anlamak bizim merkezimizde yer alıyor. Ebeveynlerin %47'si çocuklarının daha fazla İngilizce konuşmasını istediklerini ifade ediyor. Novakid, herhangi bir uluslararası okuldan daha iyi ve geleneksel sınıfların ötesine geçen bir çevrimiçi deneyim sunarak bu beklentileri aşıyor.

Farklı aksanlara ve kültürel geçmişlere sahip nitelikli anadili İngilizce olan öğretmenler

Gerçek anlamda kişiselleştirilmiş öğrenme için her çocuğun hızına uyum sağlayan yapay zeka odaklı araçlar

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

Çocukların ilgisini canlı tutmak için görevler aracılığıyla interaktif konuşma pratiği


Kişisel bir yaklaşım için konuşma süresi ve duygu algılama algoritmaları
Her öğrencinin konuşma fırsatı bulmasını sağlamak için mini gruplar (en fazla 6 çocuk)

Benzeri olmayan bir öğrenme deneyimi

Her eğlenceli ve ilgi çekici ders, İngilizce pratiğini hem eğlenceli hem de etkili hale getirmek için tasarlanmıştır. Çocuklar, dünyanın dört bir yanından gelen akranlarıyla etkileşim kurma fırsatına sahip olarak küresel bir topluluk duygusu geliştirirler. Bu dersler sayesinde çocuklar temel dil becerilerini geliştirir ve aktif dinlemeyi, anlaşılır konuşmayı ve otantik aksanları öğrenirler.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

Ilana, 9 yaşında bir çocuğun annesi: “Novakid çocuğumun öğrenme deneyimini değiştirdi. Daha motive oldu, dünyanın dört bir yanından arkadaşlarıyla İngilizce pratik yapmaktan hoşlanıyor ve konuşma becerileri önemli ölçüde gelişti!”

Novakid, İngilizce öğrenimini çocuğunuz için etkili, erişilebilir ve eğlenceli hale getirmeye odaklanmıştır. Kişiselleştirilmiş ve ilgi çekici bir çevrimiçi öğrenme ortamı oluşturmak için nitelikli öğretmenleri, en son teknolojiyi ve küresel bir topluluğu bir araya getiriyoruz. Öğrencilerimizin ortalama mutluluk puanı 5 üzerinden 4,5! 

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

İLANDIR

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.