KPSS DHBT sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Kamu Personel Seçme Sınavı Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) sonuç tarihi için araştırmalar sürüyor. Takvime göre, DHBT sınav sonuçları ekim ayı içerisinde ilan edilecek. Peki, KPSS DHBT sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberler 08.10.2024 - 12:26

Kamu Personel Seçme Sınavı (2024-KPSS) Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) 22 Eylül Pazar günü gerçekleştirilmişti. Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi sonuç tarihi ÖSYM sınav takvimiyle duyuruldu.ÖSYM sınav takviminde 2024-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) sonuçları için tarih bilgisine yer verildi.
Takvime göre 2024 KPSS DHBT sonuçları, 16 Ekim 2024 tarihinde açıklanacak.

KPSS DHBT SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Adaylar, KPSS DHBT sınav sonuçlarına ÖSYM'nin sonuc.osym.gov.tr adresi üzerinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle ulaşabilecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.