İBB eğitim desteği başvurusu için son gün ne zaman? “Sen Oku Diye” Eğitim Desteği başvuru tarihleri

İBB 100 bin öğrenciye 3 bin lira tutarında eğitim desteği vereceğini duyurmuştu. Şehit çocuğu, yetim, öksüz ve engelli ilköğretim ve lise öğrencilerine verilecek burs için başvuru tarihleri belli oldu. Peki, İBB eğitim desteği başvurusu için son gün ne zaman?

Haberler 17.09.2024 - 11:12

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, "Sen Oku Diye" kampanyası kapsamında 100 bin öğrenciye maddi destek sağlayacak. İstanbul'da ikamet eden öğrencileri kapsayacak olan burs başvurusu ilköğretim ve lise öğrencilerine verilecek.

İBB SEN OKU DİYE EĞİTİM BAŞVURU TARİHLERİ

Öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği sağladığımız ve 10 Eylül – 11 Ekim 2024 tarihleri arasında başvuruya açık olan Sen Oku Diye eğitim desteği başvuruları “İstanbul Senin” uygulaması üzerinden ya da senokudiye.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden yapılacak.
SEN OKU DİYE BAŞVURU İÇİN İSTENECEK EVRAKLAR

Eğitim desteği şartlarını sağlamak isteyen ve başvuruda bulunmak isteyen öğrencilerden Sen Oku Diye başvurusu için istenecek evraklar:

Öğrenci belgesi


Vakıf/özel okullarda %100 burslu olduğuna dair belgesi

Öğrenci engelli ise engelli belgesi


Öğrenci şehit çocuğu ise şehit olduğuna dair belge


Öğrencinin anne, baba veya yasal vasinin banka hesap bilgilerini içeren belge
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.