Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni eğitim öğretim yılı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni eğitim öğretim yılının başlangıcı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, “2024-2025 eğitim öğretim yılının eğitim camiamız ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyor; gözümüzün nuru, geleceğimizin teminatı öğrencilerimize derslerinde, kıymetli öğretmenlerimize görevlerinde başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Haberler ntv.com.tr 09.09.2024 - 09:11

Yaz tatili bitti, okullarda ilk ders zili bugün çaldı.

Yurt genelinde 20 milyon öğrenci ile 1,2 milyon öğretmen bugün dersbaşı yaptı.

2024-2025 eğitim-öğretim yılı Çanakkale’den Gazze’ye Bağımsızlık Ruhu ve Vatan Sevgisi temasıyla hazırlanan açılış dersi ile başladı.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN MESAJ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni eğitim öğretim yılının başlangıcı için bir mesaj yayımladı.

Erdoğan mesajını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, “2024-2025 eğitim öğretim yılının eğitim camiamız ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyor; gözümüzün nuru, geleceğimizin teminatı öğrencilerimize derslerinde, kıymetli öğretmenlerimize görevlerinde başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.