BİLSEM kayıtları başladı: BİLSEM kayıtları için gerekli belgeler neler?

BİLSEM kayıt tarihleri ve gerekli belgeler kayıt hakkı kazanan öğrenciler tarafından araştırılmaya başlandı. Belirlenen takvime göre, BİLSEM'lere kayıtlar bugün itibariyle başladı. Peki, BİLSEM kayıtları ne zaman bitecek, kayıtlar nasıl yapılacak?

Haberler 12.08.2024 - 14:50

2024-2025 eğitim öğretim yılında Bilim ve Sanat Merkezleri'nde (BİLSEM) eğitim alacak öğrencilerin yetenek alanlarına göre değerlendirmeleri tamamlanmış ve sonuçlar 9 Ağustos'ta ilan edilmişti. Sonuç duyurusu ardından kayıt takvimine yönelik araştırmalar başladı. Peki, BİLSEM kayıtları ne zaman başlayacak, kayıtlar nasıl yapılacak?

BİLSEM KAYIT TAKVİMİ

Bilim ve sanat merkezlerine kayıt yaptıracak öğrenciler, 12-29 Ağustos 2024 tarihleri arasında örgün eğitim kurumlarının bağlı olduğu il/ilçelerin sorumluluk alanında yer alan bilim ve sanat merkezlerine kayıtlarını yaptırabilecek.

BİLSEM KAYITLARI İÇİN GEREKEN BELGELER

1. Kazandı Belgesi Çıktısı

2. Öğrencinin kayıtlı olduğu okuldan alınacak öğrenci belgesi ve okuldan öğrencinin resmi çıkış saatini gösterir belge (Okul idaresi çıkış saatini öğrenci belgesinin altına da yazabilir)

3. İkametgâh Belgesi

4. Öğrencinin nüfus cüzdan fotokopisi

5. Vesikalık fotoğraf (2 adet)

6. Kayıt Formu

7. Sosyal Medya Veli İzin Belgesi

8. Veli Muvafakat Belgesi

9. Taahhütname

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.