AÖF final sınavı giriş belgeleri ne zaman yayımlanır? Anadolu Üniversitesi AÖF final sınav takvimi

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınav takvimi belli oldu. Sınav tarihleri yaklaşırken gözler sınav giriş belgelerine çevrildi. Peki,AÖF final sınavı giriş belgeleri ne zaman yayımlanır? Final sınavları ne zaman yapılacak?

Haberler 13.05.2024 - 17:47

Anadolu Üniversitesi açıköğretim bahar dönemi dönem sonu sınavları mayıs ayında gerçekleştirilecek. Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi final sınavı 25-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

FİNAL SINAV GİRİŞ BELGELERİ NE ZAMAN YAYIMLANIR?

Sınav yerlerinin sınavdan bir hafta öncesinden duyurulması bekleniyor. Sınav giriş belgeleri https://aosogrenci.anadolu.edu.tr/ adresinden görüntülenebilecek.

AÖF YAZ OKULU SINAVI NE ZAMAN GERÇEKLEŞTİRİLECEK?

AÖF yaz okulu 1 Temmuz'da başlayacak ve 17 Ağustos tarihinde sona erecek. Yaz okulu sınavı ise 17 Ağustos günü uygulanacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.