SON DAKİKA HABERİ: Rusya'nın corona virüs aşısından da olumlu haber geldi

SON DAKİKA HABERİ: Rusya Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre COVID-19'a karşı geliştirilen Sputnik V aşısının yüzde 90'dan fazla etkili olduğu belirtildi.

Haberler Reuters 09.11.2020 - 18:40 Son Güncelleme : 09.11.2020 - 19:34

Rusya Sağlık Bakanlığı’na bağlı araştırma enstitüsü müdürü Oksana Drapkina yaptığı açıklamada, "Sputnik V aşısını yaptığımız toplu aşılama programı kapsamındaki vatandaşlarımızın gösterdiği etkileri yakından izliyoruz" ifadelerini kullanırken Drapkina, "Gözlemlerimize göre, aşının etkisi de % 90'dan fazla. Başka bir etkili aşının ortaya çıkması herkes için iyi bir haber olur" şeklinde konuştu.

ABD'li Pfizer ve Alman ortağı BioNTech SE, geçtiğimiz saatlerde ürettikleri deneysel aşısının, araştırmadan elde edilen ilk verilere dayanarak COVID-19'u önlemede %90'dan fazla etkili olduğunu açıklamıştı.


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.