Öldü sanılan bebek cenaze töreninde hareket etti!

Brezilya'da öldü sanılan 8 aylık bebek cenaze sırasında hareket etti. Hemen hastaneye kaldırılan bebek tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 24 saat içinde ikinci kez evlat acısı çeken aile "Zaten yıkılmıştık. Sonra biraz umut geldi, ama sonra bu oldu."dedi.

Haberler ntv.com.tr 22.10.2024 - 15:13

Brezilya'nın Correia Pinto kentinde, cenaze töreni sırasında tabutunda hareket eden 8 aylık Kiara Crislayne de Moura dos Santos, acilen hastaneye kaldırıldı. Ancak ne yazık ki, yapılan müdahalelere rağmen bebek kurtarılamadı.

The Mirror'da yer alan habere göre, 19 Ekim'de Faustino Riscarolli Hastanesi'ne kaldırılan Kiara'nın, doktorlar tarafından nefes almadığı ve kalp atışının olmadığı tespit edilerek ailesine ölüm haberi verilmişti. Ölüm haberinden sadece iki saat sonra cenaze levazımatçısı, bebeğin cenazesini morgdan alarak cenaze hazırlıklarına başladı.

SIKICA ELİNİ TUTTU 

Cenaze töreni akşam saat 19:00'da başladı. Acılı aile, taziyeleri kabul ederken, bir katılımcı tabutun içinde Kiara'nın hareket ettiğini fark etti. Tören durdurularak, bebeğin yanına koşan bir yakını, Kiara'nın kendisine uzatılan eli sıkıca kavradığını gördü.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, Kiara'nın nabzının hâlâ attığını tespit etti ve bebek, 16 saat sonra ölü ilan edildiği hastaneye tekrar götürüldü.

Yerel medyada yer alan haberlere göre, bebeğin oksijen doygunluk seviyesi yüzde 84'dü, götürüldüğü hastanede yoğun bakım servisine alındı ancak kalbinin tekrar durduğu açıklandı.

HAYATINI KAYBETTİ 

Ailesi, 24 saat içinde çocuklarını ikinci kez kaybetmenin acısıyla sarsılırken, baba Cristiano Santos, “Zaten yıkılmıştık. Sonra biraz umut geldi, ama sonra bu oldu,” diyerek yaşadığı derin üzüntüyü dile getirdi.

Hastane, bebeğin yanlışlıkla 'ölü' ilan edildiğini kabul ederek aileden özür diledi. Olayla ilgili soruşturmanın 30 gün içinde tamamlanacağı bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.