IŞİD'in savaş bakanı ölmedi, yaşıyor

ABD saldırısında öldüğü ileri sürülen IŞİD liderlerinden Ebu Ömer el-Şişani ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, El-Şişani’nin ölmediğini ancak ağır yaralı olduğunu duyurdu.

Haberler ntv.com.tr 10.03.2016 - 10:20

Suriyeli muhaliflere yakınlığıyla bilinen Londra merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, IŞİD liderlerinden Çeçen kökenli Ebu Ömer el-Şişani'yle ilgili yeni bir iddia ortaya attı.

Bugün açıklama yapan Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, ABD saldırısında öldürüldüğü ileri sürülen El-Şişani’nin ağır yaralı olduğunu duyurdu. 

Gözlemevi’nin yöneticisi Rami Abdulrahman, “El-Şişani ölmedi, ağır şekilde yaralandı. Şu anda IŞİD’in operasyon merkezi Rakka’da tedavi altında" dedi.

ABD ÖLDÜRÜLDÜĞÜNÜ AÇIKLAMIŞTI

Terör örgütü Irak Şam İslam Devleti’nin (IŞİD) savaş bakanı olarak nitelendirilen Ebu Ömer el-Şişani’nin ABD tarafından yapılan hava saldırısında öldürülmüş olabileceği açıklanmıştı.

Amerikalı yetkililer, "Çeçen Ömer" olarak da bilinen Ebu Ömer el-Şişani’nin Suriye’deki El Şadadi kasabası yakınlarında hedef alındığını ve yapılan hava saldırısında ölmüş olabileceğini belirtmişti. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız