Hizbullah lideri Nasrallah'dan misilleme açıklaması: Sivil bölgeleri hedef almadık

İsrail-Lübnan hattında tansiyon yüksek. Hizbullah lideri Nasrallah, İsrail'e verdikleri yanıtın ardından kameraların karşısına geçti. Tel Aviv'e yakın askeri bölgeleri hedef aldıklarını duyurdu.

Haberler NTV Haber 25.08.2024 - 20:14

Hizbullah lideri, örgütün üst düzey komutanlarından Fuad Şükür suikastına yanıtın pek çok nedenden dolayı geciktiğini söyledi. Buna Amerika Birleşik Devletleri ve İsrail'in bölgedeki askeri hareketliliğinin de dahil olduğunu açıkladı.

Misillemeyi sivil bölgeleri hedef alarak yapmamaya karar verdiklerini duyuran Nasrallah, Tel Aviv'e yakın bir istihbarat üssü askeri bölgeleri hedef aldıklarını belirtti.

İsrail'in operasyondan yarım saat önce Lübnan'ı vurmaya başladığını söyleyen Nasrallah, "Askeri operasyonumuz planlandığı gibi ve hassasiyetle tamamlandı" dedi.

Nasrallah, İsrail'in Hizbullah'a ait binlerce roketatarı imha ettiği iddialarını da yalanladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.