Harris: Biri evime izinsiz girerse vurulur

ABD'de 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimi için adaylar mitinglerini sürdürüyor. Demokrat Parti'nin adayı Başkan Yardımcısı Kamala Harris, silahlanmayla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Harris, katıldığı programda “Eğer evime biri girerse vurulur” dedi. Daha sonra gülen Harris, “Bunu söylemem gerekirdi ancak, personelim bununla daha sonra ilgilenecek” dedi.

Haberler İHA, NTV Haber 20.09.2024 - 15:54


ABD'de Başkanlık seçimleri yaklaşırken, Başkan Yardımcısı ve Demokratların Başkan adayı Kamala Harris, sunucu Oprah Winfrey'in sorularını yanıtladı. Harris burada, “silah” açıklamasıyla gündem oldu.

Harris, Michigan’da katıldığı Oprah Winfrey’ın programında silahını kullanmaktan çekinmeyeceğini söyledi. Harris, canlı yayında, “Eğer evime biri girerse vurulur” dedi. Daha sonra gülen Harris, “Bunu söylemem gerekirdi ancak, personelim bununla daha sonra ilgilenecek” dedi.

Eski Kaliforniya başsavcısı olan Harris, 2019'daki seçim kampanyasında da silah sahibi olduğunu söylemişti.

Programda kadınların kürtaj hakkı, göçmen sistemi gibi konular da gündeme geldi. Harris'in soruları yanıtladığı gecede yaklaşık 400 kişi izleyici olarak yerini aldı.

Aralarında Ben Stiller, Jennifer Lopez, Julia Roberts ve Meryl Streep gibi yıldızların da bulunduğu isimlerse video-konferansla yayına katılarak Harris'e tam destek verdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.