Fransa'yı sarsan saldırının faili konuştu

Fransa'yı sarsan terör saldırısında zanlı Yassin Salhi’nin, patronunun kestiği başıyla selfie çektiği ortaya çıktı. Zanlının fotoğrafları Suriye'de bir cihatçıya gönderdiği iddia edildi.

Haberler NTV Haber 28.06.2015 - 16:29

İlişkili Haberler

Fransız Le Monde gazetesinin haberine göre, Yassin Salhi'ye ait akıllı telefonda cinayete ilişkin iki fotoğraf ele geçirildi.

Fotoğraflardan birinde patronu Herve Cornara’nın kesik başı tek başına, diğerinde ise kestiği baş ile çektiği selfie görülüyor.

Zanlının fotoğrafları Suriye'de bulunan bir cihatçıya gönderdiği de anlaşıldı. Polis zanlının eylemi örgütlü mü gerçekleştirdiği yoksa yalnız başına hareket eden bir eylemci olup olmadığını araştırıyor.

Gözaltı süresinin birinci gününde konuşmayan Yassin Salhi’nin ikinci gün konuşmaya başladığı açıklandı ancak soruşturmanın gizliliği nedeniyle ifadeleri şimdilik gizli tutuluyor.

Bu gece Paris'e sevkedilecek olan Salhi'nin sorgulamasını Paris adliyesi anti terör birimi üstlenecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.