Brüksel'de silahlı saldırı: 2 kişi öldü

Brüksel'de, uyuşturucu kaçakçılığıyla bilinen Gare de Midi tren istasyonu yakınlarındaki bir bölgede iki kişi silahlı saldırıda öldü. Şüphelilerin kaçtığı bildirildi.

Haberler AFP 27.06.2024 - 11:11

Brüksel'deki Gare de Midi tren istasyonu yakınlarında iki kişi vurularak öldürüldü, ikisi ağır üç kişi yaralandı.

Olay, uyuşturucu kaçakçılığıyla bilinen bir bölgede meydana geldi.

Bir polis sözcüsü, olayın Belçika'nın başkentinin Saint Gilles bölgesindeki bir kafenin yakınında yaşandığını ve şüphelilerin kaçtığını söyledi.

Brüksel bölgesi yetkilileri, bu yıl Saint Gilles'i başkentin 19 bölgesindeki 14 diğer bölge arasında uyuşturucunun yoğun olduğu bir nokta olarak tanımladı.

Polis şu ana kadar silahlı saldırı ile şehrin yasadışı uyuşturucu ticareti arasında bir bağlantı kuramadıklarını bildirdi.

Adli yetkililerin ilerleyen saatlerde bir açıklama yapması bekleniyor.

Belçika'da son yıllarda uyuşturucu kaçakçılığı çeteleri arasındaki rekabete bağlı olarak silahlı şiddet olaylarında artış görülüyor.

Brüksel'de ve limanı Latin Amerika'dan yasadışı yollarla ithal edilen kokainin Avrupa'ya ana giriş noktası haline gelen Antwerp'te sokak çatışmaları yaşanmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız