ABD Dışişleri Bakanı, Kiev'de bir barda gitar çalıp şarkı söyledi

Ukrayna ile Rusya arasında üç yıldır süren savaşın gölgesinde Ukrayna'ya destek ziyaretine giden ABD Dışişleri Bakanı Blinken, başkent Kiev’deki bir barda gitarı eline alıp Neil Young’un “Rockin’ in the Free World” şarkısını söyledi.

Haberler 15.05.2024 - 09:10 Son Güncelleme : 15.05.2024 - 12:06

Rusya-Ukrayna savaşında Kiev'e verdiği güçlü destekle öne çıkan ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, güçlü desteğini yeniden vurgulamak için Kiev'e gitti.

Kiev ziyareti sırasında bir bara giden Blinken, burada gitar çalıp şarkı söyledi.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller sosyal medya hesabında, Blinken'ın bardaki fotoğrafını paylaşarak, "Ukrayna özgür dünya için ayağa kalktı, özgür dünya da Ukrayna'ya destek veriyor" ifadelerini kullandı.

"UKRAYNA'NIN BÜYÜK DOSTU"

Blinken, mekanda gitarla eşlik ettiği "19.99" isimli müzik grubuyla beraber Neil Young'ın "Rockin' in the Free World" adlı şarkısını seslendirdi.

Grubun solisti Dmitry Temnyi, Blinken'ın "iyi gitar çaldığını" söyledi. 62 yaşındaki dışişleri bakanı, sahneye "Ukrayna'nın büyük dostu" olarak tanıtılarak çıktı.

Şarkı söylemeye başlamadan önce konuşma yapan Blinken, önce Ukrayna halkına ABD'nin desteğini dile getirdi ve Ukrayna'nın özgürlük mücadelesine adadığı şarkıyı söylemeye başladı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız