Kara Kışta Karlar, Martta Yağmaz, Nisanda Durmazsa Değme Çiftçinin Keyfine Atasözünün Anlamı Ne Demek?

Kara Kışta Karlar, Martta Yağmaz, Nisanda Durmazsa Değme Çiftçinin Keyfine atasözünün anlamı ne demek? Kara Kışta Karlar, Martta Yağmaz, Nisanda Durmazsa Değme Çiftçinin Keyfine cümlesinin kısaca açıklaması nedir? Kara Kışta Karlar, Martta Yağmaz, Nisanda Durmazsa Değme Çiftçinin Keyfine atasözünün TDK anlamına ve Kara Kışta Karlar, Martta Yağmaz, Nisanda Durmazsa Değme Çiftçinin Keyfine ile ilgili sıkça aratılan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Kara Kışta Karlar, Martta Yağmaz, Nisanda Durmazsa Değme Çiftçinin Keyfine Ne Demek?

Kara Kışta Karlar, Martta Yağmaz, Nisanda Durmazsa Değme Çiftçinin Keyfine Atasözünün TDK Anlamı Ne Demek?

Cevap: kara kışta kar yağar, martta yağış olmaz, nisanda da çok yağmur yağarsa o yıl bol ürün alınır çiftçinin yüzü güler.

Kara Kışta Karlar, Martta Yağmaz, Nisanda Durmazsa Değme Çiftçinin Keyfine atasözü ile ilgili Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Kara Kışta Karlar, Martta Yağmaz, Nisanda Durmazsa Değme Çiftçinin Keyfine atasözünün anlamı ne demek? Kara Kışta Karlar, Martta Yağmaz, Nisanda Durmazsa Değme Çiftçinin Keyfine cümlesinin kısaca açıklaması nedir? Kara Kışta Karlar, Martta Yağmaz, Nisanda Durmazsa Değme Çiftçinin Keyfine atasözünün TDK anlamı nedir? Kara Kışta Karlar, Martta Yağmaz, Nisanda Durmazsa Değme Çiftçinin Keyfine atasözünün hikayesi

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır