ANKARA - Partisini ziyaret eden bir grup öğrenci ile bir araya gelen Erdoğan, görüşmenin basına kapalı bölümünde soruşturma ile ilgili olarak Yargı bağımsız, savcılık emrediyor emniyet de uyguluyor dedi. Uluslararası Cumhuriyetçiler Enstitüsü ve Türk Parlamenterler Birliğinin ortaklaşa yürüttüğü Gençlik Meclisi Başkent Staj Programı çerçevesinde 120 öğrenci AKP genel merkezinde Başbakan Erdoğan ile bir araya geldi.
Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başbakan basına kapalı olarak gerçekleşen kabulde Ergenekon soruşturmasında ne olursa olsun sonuna kadar gidileceği mesajını verdi.
Öğrencilerin Erdoğan ile yaptıkları görüşmenin ardından verdikleri bilgiye göre Başbakan, Baykalın eleştirilerini de İstihbarat bana bağlı olduğu için bazı öngörülerde bulunabiliyorum sözleri ile değerlendirdi.
Erdoğan, Ümraniyede Makine Kimyanın ürettiği bombalar bulunuyor. Sahipleri emekli subaylar çıkıyor. Biz seçim beyannamemizde mafyanın, çetenin üzerine gideceğimizi söyledik, o çerçevede davranıyoruz açıklamasını yaptı. Erdoğan Karanlıklar aydınlığa çıkarılacak dedi.
Öğrenciler kabulde Erdoğana kapatma davası ile ilgili sorular da yönelttiler.
Başbakan partisinin kapatılacağına inanmadığını söyleyerek Kapatılsa bile bir B planımızın olduğu doğru ancak onu söylersem siyaseten yanlış yapmış olurum yanıtını verdi.
Ne tesaadüfse; Fethullah Gülen ile
Hilmi Özkök"ün açıklamaları tematik ve
zaman bakımından simetriktir, nasıl ki
son zamanlardaki gözaltılarla AKP
hakkındaki kapatma davası aşamalarının
birbirileriyle "savaş"ıyor olması...
GÜNER YILMAZ - Ankara
04 Temmuz 2008, Cuma 11:57
bu insanlar şahsi çıkarları için
çalışsalardı gözaltına
alınmazlardı.devlete hizmet etmeyen
kişiler ülkenin nelerden zarar
göebileceğini anlayamazlar.çocukları
askerlik yapmayan iş problemi olmayan
1 ay çalışıp 400 lira maaş almayan
çocuğunun geleceğinden endişe etmeyen
cumhuriyetin getirdiklerinden
faydldnıp cumhuriyete kARŞI OLAN
İNSANLAR BİZ AZINLIKLARIN NELER
ÇEKTİĞİNİ ANLAYAMAZLAR