Erdoğan D-8 için Malezya’ya gidecek
Web NTVMSNBC   
NTVMSNBC'yi açılış sayfam yap
Türkiye
Politika
Dış politika
Genel
Polis - adliye
Yerel
Video
Foto Galeri
Türkiye
Dünya
Ekonomi
Spor
Teknoloji
Sağlık
Kültür Sanat
Yaşam
Hava Yol
Yeşil Ekran
Eğitim
Moda
Otomobil
Doğuş Yayın Grubu
NTV
CNBC-e
e2
NTVSPOR.NET
NBA TV
NTV Radyo
Eksen 96.2
Radio N101
NTV Yayınları
N. Geographic
 
NTVMSNBC Anasayfa » Türkiye » Dış politika

Erdoğan D-8 için Malezya’ya gidecek

Başbakan Erdoğan, 7-8 Temmuz’da Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da gerçekleştirilecek Gelişen Sekiz Ülke (D-8) zirvesine katılmak üzere bu ülkeye gidecek.

 DİĞER HABERLER

  GÜNCEL - EN ÇOK OKUNAN HABERLER

AA
Güncelleme: 21:52 TSİ 30 Haziran 2008 Pazartesi

ANKARA - Malezya’nın Başbakanı Abdullah Badawi’nin başkanlık edeceği Gelişen Sekiz Ülke (D-8) zirvesine Türkiye’nin yanı sıra, İran, Mısır, Pakistan, Endonezya, Bangladeş ve Nijerya’nın devlet-hükümet başkanları ile dışişleri bakanları katılacak.
Haberin devamı

Başbakanlık Basın Merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi: “Zirve öncesinde, 4-5 Temmuz 2008’de D-8 25. Komisyon Toplantısı, 6 Temmuz 2008’de de D-8 Dışişleri Bakanları Konseyi 11. Toplantısı gerçekleştirilecektir. Dışişleri Bakanları Konseyi’ne Dışişleri Bakanı Sayın Ali Babacan, Komisyon Toplantısı’na ise Dışişleri Bakanlığı ilgili Müsteşar Yardımcısı başkanlığında heyetler iştirak edeceklerdir. Sayın Başbakanımızın söz konusu zirve vesilesiyle muhataplarıyla ikili görüşmelerde bulunmaları da öngörülmektedir.”

 

Bu habere oy ver
Düşük
1 Puan 2 Puan 3 Puan 4 Puan 5 Puan 6 Puan 7 Puan 8 Puan 9 Puan 10 Puan
Yüksek
     •  En çok puan alan haberler

Yazdır Gönder Görüş yaz/ oku

                        Bu habere henüz yorum yapılmamış


Ana Sayfa | Türkiye | Dünya | Ekonomi | Sağlık | Yaşam | Teknoloji | Kültür Sanat | Doğal Hayat | Eğitim | Moda
Spor | Hava Yol | İletişim | Yardım | İzleyici Görüşleri | Reklam Seçenekleri | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları